-
Evanescence...♥
ouch.. milujů Evanescence..sice skoro pořád brečím..ale to je jedno..jsou nejlepšíí -
Re: i love
Vůbec nechápu, proč ji srovnáváš zrovna k Avril - každá je úplně něco jinýho... Ale nevadí, souhlasim, že je to nejlepší americká zpěvačka, ovšem v Evropě by se sem tam nějaká lepší našla.... -
Re: Re: Re: Amy Lee
jiste e to neni ona, akorat pouzila jeji jmeno jako pseudonym, aby byla lepe vyhledavana v googlu *5* -
Re: Sestra
ee, ta nemoc nebyla nijak definovana, nebo to my nikdy neuvedla verejne -
Re: Amy Lee
uz si ji vzal Josh.. *1* a asi dobre vedel proc -
CZ stranky o Evanescence a Amy Lee
Asi jste si vsimli, ze jsem pridala odkaz na stranky o Evanescence a Amy Lee. Nejedna se o blog, ale o dobre informacne zasobene stranky v cestine, ktere na ceskem netu nejakou dobu chybely. Enjoy!:) -
Re: Re: Amy Lee
tak mi posli odkaz...rad se taky mrknu...ale neverim ze to bude ona...a pokud jo, tak proc ne ...na tom prece nic neni...sex je bezna vec a exhibicionismus neni nemoc ;) *5* -
stránky
podívejte se pls. na www.amylee.estranky.cz díky -
i love
Amy Lee to je ta nejlepší spěvačka má upe krásný písničky má svůj styl nikoho nekopíruje myslim si že je lepší než nějaká Avril Lavigne -
jj mas pravdu jedno sem taky videl.... a byl to masakr absolutni parada:) a ten jeji styl... no proste boziii *1* -
ki
amy my zachranila zivot ....je nej.miluji ji *4* *5* *5* -
amy!!!
Amy..to je člověk kterej má zkušenosti.je svá a na nic si nehraje je taková jak má být.j to užasna zpeavcka.a ti co pisou ty hnusy at si zametou pred vlastnim prahem -
Re: Amy rulezzz
ahojky,já tě úplně chapu :) Amy přímo žeru a vidět jejich koncert je můj sen...Má až nadpozemský hlas a ten její gothický styl *14* *14* -
Amy je nej souhlasím je prostě ÚŹASNÁ *14* -
Amy Lee
Amy Lee má zlato v hrdle!!!!! *14* *4* Je naprosto úžasná zpěvačka, kéž bych mohla mít hlas jako ona.... *14* -
a ty jsi super nadrženec *1* -
hello
hello hello hello . *4* *4* *14* *14* *14* zachran me -
Re: Amy rulezzz
Ja si myslim to iste,tiez som zavisla od evan. -
broken broken broken broken broken
Broken broken broken broken *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
EVANESCENCE
Evanescence RULEZ!!!! *14* *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *1*