-
Je to moje nejoblíbenější zpěvačka!! *1* mám o ní i blog koukněte se: http://amy-macdonald.blog.cz *2* *15* *14* *3*
-
:-)
Skvělá zpěvačka, která si na nic nehraje.Úžasně zpívá a i vypadá.. Mám jí moc rád.. snad si to nezkazí *14* *4* -
hm?
Uz ma to novy cd? -
Wowky
Neznám člověka, který by neznal o téhle super holce a jejím super singlu THIS IS THE LIFE....je opraavdduuuuuu mega hustej song!!!Kdo říká že není, tak ať mi políbí prdel! *4* *5* -
=)
Nechodím sem, protože se mi líbí její písničky (některé se mi líbí), ale protože má krásný úsměv =). -
amy
amy je upa skvělá a má nejhezčí písničky na světě *1* *14* *14* žádná jiná zpěvačka neni lepší *13* -
amy
amy uplne nejvíc miluju best zpěvačka *14* -
Ammy
Wtat?Jak se jako mohla sama naučit na kytaru???What? *14* -
:-*
Všechno nejlepší,Amy :-* -
....
Táák Amy všechno nejlepšíí k 22.narozkáááám -
Re: Re: ,,,
Zajímalo by mě, jestli vůbec víš, kdo je Grace Slick, jinak §: opravdu je ¨Grace Slick podobná, jak vzhledově, tak stylem zpěvu. *1* -
Re: ,,,
ty se opičíš,a když se ti nelíbí tak ji neposlouchej!!! *5* -
Amy
je to skvělá zpěvačka a This is the life je supr písnička.Vždycky když jí slyším, tak mám hned lepší náladu !! -
,,,
se opici po Grace Slick! -
Re: amy
to je jasný...je to super zpěvačka *4* -
cOoL
Je to super a originální zpěvačká *3* thif láfink *14* *5* -
ahoj
This is the life *4rever*...moc krasna pisnicka!!!!! *14* -
amy
amy je fakt skvela..nejvic moje nej pisnicky ..Run , L.A. , Mr. Rock a Roll , ale taky This Is The Life . cetla jsem ale od nejakyho kritika , ze prej ty jeji pisnicky jsou ulepeny jak cukrova vata s jahodovou limonadou.ze to je prej hnus ..ja teda nevim ale me se uplne ssstrrasne libej..ty pisne .. *4* ..a mozna blba otazka ..ale ona je sklada sama zejo .. *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: jojo
Nevím jestli si tak blbá nebo to jen hraješ, ale výraz PLOSTĚ a WŠECHNY mě dostává na kolena. Nauč se prosimtě mluvit česky a pak se tím chlub na internetu... -
Na živo hrůza
Na desce má This is the life opravdu pěkně a krásně nahrané, ale naživo je to děs a hrůza. Je z ní cítit nervozita a hlas jí v neustále ujíždí, ale jinak je fakt super:-)