-
amy
jeji deska je naprosto uzasny prekvapeni! neni to album ve stylu jeden nebo dva hity a zbytek vata. skvele se posloucha od zacatku do konce. kdo jeste nema tak doporucuju koupit a poslouchat, poslouchat a poslouchat :) btw. je fakt docela tezky si tam vybrat top song. pri kazdym dalsim poslechu je to jina pisnicka ale ted asi vede A Wish For Something More. jak jste na tom vy? *3* -
-
Re: amy
THIS IS THE LIFE *14*
-
-
dopis
amy mocinky se mi libi klip-this is the live.... *14* posli mi neco na email jo .lerinka500@seznam.cz dikes *3* *3* *3* -
Rádio
Jak se vám líbí to rádio? Pěkný ale mohli by tam dávat písničky jen od onoho interpreta, když mám třeba hilary duff tak mi tam skočí Avril lavigne (to jsem nepatří, ale jen příklad)Jinak budu poslouchat Amy -
amy
amy je upa skvělá a má nejhezčí písničky na světě *1* *14* *14* žádná jiná zpěvačka neni lepší *13* -
cOoL
Je to super a originální zpěvačká *3* thif láfink *14* *5* -
Ammy
Wtat?Jak se jako mohla sama naučit na kytaru???What? *14* -
moje jednička
Neskutečně silný hlas.Dostane se velmi rychle pod kůži a to hodně hluboko:-)
Dostala mě písnička "Run", ale i ostatní jsou výborné. -
amy
amy uplne nejvíc miluju best zpěvačka *14* -
Amy
Lidi, ani jsem nedoufala, že aspoň tolik lidí, myslí že Amy macdonald je dobrá zpěvačka. Jo a dík za životopis! -
-
Re: Amy
jo nemáš zač. a amy je fakt super zpěvačka *3*
-
-
Wowky
Neznám člověka, který by neznal o téhle super holce a jejím super singlu THIS IS THE LIFE....je opraavdduuuuuu mega hustej song!!!Kdo říká že není, tak ať mi políbí prdel! *4* *5*