-
Na živo hrůza
Na desce má This is the life opravdu pěkně a krásně nahrané, ale naživo je to děs a hrůza. Je z ní cítit nervozita a hlas jí v neustále ujíždí, ale jinak je fakt super:-) -
ahoj
This is the life *4rever*...moc krasna pisnicka!!!!! *14* -
=)
Nechodím sem, protože se mi líbí její písničky (některé se mi líbí), ale protože má krásný úsměv =). -
hm?
Uz ma to novy cd? -
Je to moje nejoblíbenější zpěvačka!! *1* mám o ní i blog koukněte se: http://amy-macdonald.blog.cz *2* *15* *14* *3*
-
jojo
hej tak tady tu fakt můžu!!nejlepší písnička:this is the life!!! -
-
Re: jojo
Jj, tak pod tohle se podepisuju! This is the life je *14* Uplně beeest song *14* -
-
Re: Re: jojo
Máte pravdu, skvělá píseň.:) -
-
Re: Re: Re: jojo
taky souhlas *14* -
-
Re: Re: Re: Re: jojo
*14* *14* *14* *14* plostě amy nej nejlepši song...roc and roll a tagy this is the life..plostě wšechny jeji songy sou nej... *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jojo
Nevím jestli si tak blbá nebo to jen hraješ, ale výraz PLOSTĚ a WŠECHNY mě dostává na kolena. Nauč se prosimtě mluvit česky a pak se tím chlub na internetu...
-
-
-
-
-
Re: jojo
Přesně.. stebou suhlasím.. nejlepčíí ta písnička.. *5* *5*
-
-
jj
je moc pekna,to se nezapre -
Moje neeej
*14* miluju jí *14* nemám nej písničku miluju všechny! *14* -
:P
Hezká,dobrá,mladá ta se dostane hodně nahoru,tohle nen její konec... *4* Chtěl bych jí mít ale doma *1* *4* -
amy
amy je fakt skvela..nejvic moje nej pisnicky ..Run , L.A. , Mr. Rock a Roll , ale taky This Is The Life . cetla jsem ale od nejakyho kritika , ze prej ty jeji pisnicky jsou ulepeny jak cukrova vata s jahodovou limonadou.ze to je prej hnus ..ja teda nevim ale me se uplne ssstrrasne libej..ty pisne .. *4* ..a mozna blba otazka ..ale ona je sklada sama zejo .. *1* -
-
Re: amy
to je jasný...je to super zpěvačka *4*
-