Přejít na výpis diskuzí

Amy Macdonald

OSOBNOST 26.6.2008 
36 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na živo hrůza

Na desce má This is the life opravdu pěkně a krásně nahrané, ale naživo je to děs a hrůza. Je z ní cítit nervozita a hlas jí v neustále ujíždí, ale jinak je fakt super:-)
  • lili444

ahoj

This is the life *4rever*...moc krasna pisnicka!!!!! *14*
  • =)

Nechodím sem, protože se mi líbí její písničky (některé se mi líbí), ale protože má krásný úsměv =).
  • inya

hm?

Uz ma to novy cd?
  • Je to moje nejoblíbenější zpěvačka!! *1* mám o ní i blog koukněte se: http://amy-macdonald.blog.cz *2* *15* *14* *3*
  • heath.4ever

jojo

hej tak tady tu fakt můžu!!nejlepší písnička:this is the life!!!
    • Re: jojo

Jj, tak pod tohle se podepisuju! This is the life je *14* Uplně beeest song *14*
      • Re: Re: jojo

Máte pravdu, skvělá píseň.:)
        • prisera

Re: Re: Re: jojo

taky souhlas *14*
          • Re: Re: Re: Re: jojo

*14* *14* *14* *14* plostě amy nej nejlepši song...roc and roll a tagy this is the life..plostě wšechny jeji songy sou nej... *3* *3* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: jojo

Nevím jestli si tak blbá nebo to jen hraješ, ale výraz PLOSTĚ a WŠECHNY mě dostává na kolena. Nauč se prosimtě mluvit česky a pak se tím chlub na internetu...
    • Re: jojo

Přesně.. stebou suhlasím.. nejlepčíí ta písnička.. *5* *5*
  • jj

je moc pekna,to se nezapre
  • Moje neeej

*14* miluju jí *14* nemám nej písničku miluju všechny! *14*
  • :P

Hezká,dobrá,mladá ta se dostane hodně nahoru,tohle nen její konec... *4* Chtěl bych jí mít ale doma *1* *4*
  • amy

amy je fakt skvela..nejvic moje nej pisnicky ..Run , L.A. , Mr. Rock a Roll , ale taky This Is The Life . cetla jsem ale od nejakyho kritika , ze prej ty jeji pisnicky jsou ulepeny jak cukrova vata s jahodovou limonadou.ze to je prej hnus ..ja teda nevim ale me se uplne ssstrrasne libej..ty pisne .. *4* ..a mozna blba otazka ..ale ona je sklada sama zejo .. *1*
    • gregory7475

Re: amy

to je jasný...je to super zpěvačka *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit