-
Re: Amy Winehouse
já jsem Amy měla ráda,hlavně kvůli písničce rehab!!!To je super písnička,ale ted jak se o ní pořád píše,tak se mi znechutila!!!ale má dobrý ůčes xD...ale už ji nemám ráda!!Neberte to špatně,ale na můj vkus moc pije,řeže se a dělá ostudu,ale musí s ní být sranda teda xD!!!ALE NEMÁM JI RÁDA!! *4* -
Amy Winehouse
jestliže má někdo styl je to právě Amy ... její muzika je něco úžasného ... je sice velice výstřední a o jejím chování se mluví jen v tgom špatným ... ale aspon se o ní mluví xD prostě jí miluju *14* -
Takova mensi rec:-)
ja nechapu, proc se do Amy vsichni tak vobouvaj, vzdyt kazdej ma svy mouchy a ve svy branzi fakt neni jedina, ktera je drogove zavisla, bylo jich spousta a jeden byl lepsi nez druhej, no ne? I kdyz samozrejme se najdou veledila, u kterejch to tak neni, ale Amy neni ten pripad a navic ji do toho zatahl ten jeji uzasnej pritel... Takovejch obeti je na svete mnoho a ne ze bych s chtela vopakovat, ale ma opravdu originalni hlas, to se ji musi nechat, at uz jste jeji priznivci nebo ne a timto bych zaroven chtela Amy podekovat, ze vnesla do soubyznysu neco novyho *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: superhlas
*1* ha amy je nejlepsi zpevacka zevsech *1* je boziii!chtela bych si dat nekdy sni *3* si prestavte takovou rihannu *9* fuj pinda namyslena -
Amy
Amy mám docela ráda, její písničyk celek jdou =) Je docela good =) -
;)
Amy Winehouse je pro mě skvělý zpěvačka,s úžasným hlasem a skvělýma písničkama.Její osobní život je sice tak trochu divočejší ale to je její věc...snad ví co děla.Amy drž se a už se těšíme na tvoji další desku;) -
Re: Re: WOW!!
všechny ujeceny kozy jako jesica sipson... at se dou zahrabat ptz je tu Amy a ta je neeeej s nejlepsííím hlasem .... neoriginálnější... nejlepší .... -
Re: At vrátí ceny
proc jako co dela ve svym zivote je snad jeji vec neee?? do tebe se taky nikdo nesere -
Re: ...
ano ano souhlasím představte si žít pod neustálým nátlakem medii a fanoušků.... co treba takova nirvana... kurt ... no newim jestli by meli vubec tak dobry kdyz sposty pisnicek napsal prave pod vlivem drog.... podle me je amy naprosto uzasna *4* -
Zpěvačka
Zpěvačka je naprosto skvělá....co se týče stylu života, tak ji spíš lituju.... -
...
Jděte někam...co si Amy dělá, je její věc...každej pořádnej umělec, co za něco stál nebo stojí bral drogy ...Billie Holiday, Jimy Hendrix, Beatles, Robbie Williams ...
tak se do ní přestaňte srát a zameťte si radši před vlastním prahem *3*
vono je to jednodušší sedět doma a navážet se... *5* *5* -
she is good
amy is a good singer !! *1* *1* *1* *3* *3* *14* *14* *15* *15* -
blééé
Je fakticky příšerná!! -
Mno Mno
Já si osobně myslím,že Amy byla celkem cool holka...(pravda,ale je,že styl hudby se mi nelíbí,ale některé písničky měla fak pěkný).Potom co dělá si myslím,že všechna ocenění co dostala by měla vrátit protože tohle fak zpěvák,který dostane Grammy by se neměl takhle chovat!!!!! *13* *13* *13* *13* Tudíž souhlasím s Bebem!!! -
At vrátí ceny
Hl at si každej delá co chce, ale co je moc to je moc. Amy uz to fakt preháni...za to co dela by mela vsechny svoje Grammy vratit!! -
Re: WOW!!
mas upo pravdu taky hlas jako ma ona to se tezko vidi akor v dnesni dobe!je upo uzasna!!!! *14* -
Jen tak se nevzdá
Nazdar lidicky tak co je new u Amy? Já fidela foto jak svici a snazi se je to obdivujici po tom vsem co na to rikate? -
Je super
Amy je super speváčka, nevadí že berie drogy atď... to je jej vec. Keď jej chutí nech si dá he he :)) *1* -
WOW!!
Neopsatelnej hlas..... lofuji jeji tvorbu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
bohovsky hlas
ma bohovsky hlas,avsak dokazila sa drogami.keby nehulila,nemala by plet ako styridsiatka *13* *1*