-
I love...
Anastacia je fakt super..... -
NENí
A nastacia je úplně NEJJJJJJJJJJJJJ zpěvačka.Moc mě mrzí,že jsem nemohla jít na její koncert v Praze,protože jsem byla mimo čr. -
Anastacia
Je to super zpěvačka. má boží hloas a tetování. -
anastacia
má úplně boží hlas a nádherně zpívá její písničky jsou super -
anastacia
je to dobra zpevacka ma dobry pisnicky. -
Suprová baba zpěvačka
Je radost pročítat vaše příspěvky ,vše je pravda a já se jen připojuju. -
K neuvěření že to neni černoška!! S takhle nekřáplym hlasem se člověk musí narodit,ten se nedá naučit.
-
Moje favoritka
Anastacia,ty tak nádherně zpíváš a ten hlas no ten je uplně suprovej na tebe asi nikdo nemá myslím jako ve zpěvačkách,zpěváka mám taky svého oblíbeného.Tak páčko a měj se good ZUZKa -
ANASTACIA JE UŽASNA ZPĚVAČKA A LEPŠÍ NIKDO JINEJ NENI
-
kdo hledá najde
Anasteisa je moje nejoblibenější spěvačka a nejen moje ,ale i moji mamky sestry ,tety no prostě všech.je to uznaná spěvačka a líbí se mi na ni líbí že ze sebe nedělá něco co není ,ale že našla své pravé já ,a já našla tu správnou spěvačku. -
Nazdar všichni příznivci Anastácie!!!!! Jak se vám daří?
-
Její koncert neměl chybu, to mi snad všichni potvrdit :) Měla jsem fakt supr místo,úplně u podia, ty 2,5hodky čekání se vážně vyplatily :D Škoda jen, že těch koncíků nepořádá u nás víc :(
-
Ahojky, kez by se Anastacia vratila, byla uuuzasna!!!
-
mail
Tak lidi poslete mi nekdo prosim mailovou adresu a ja ji trochu anglicky pisnu z mrtvyho Berlina..diky moc..ani moc nelituji,ze jsem nebyla na koncerte,asi by me tam uslapali..o)Moje vyska 160 cm,by tam urcite nejak nezapadla a videla bych prd.. -
Je to Superstar....
-
Koncert
Byla jsem na jejím koncertu, a byl fakt boží. Lepší koncert jsem ješte neviděla. Je mi líto těch, kdo ho nemohli vidět. -
Dneska ma Anastacia koncer a ja sedim doma u pocitace.Je to hrozny kdyz tam nemuzu jit.
-
adresa
nevite jeji adresu????????kdyztak odepiste na muj email dik moc -
anastacia
ses uplne super,tve pisnicky,image proste uzas -
anastacia
Jses opravdu skvela!!mas nadhernyho psa.. hrozne se mi libi tvoje pisne..