Přejít na výpis diskuzí

Anastacia

OSOBNOST 31.12.2006 
273 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anastacia

Tahle zpěvačka je prostě nejnejnej, její hlas, vzhled, hudba, texty, zkrátka všechno je naprosto super!!!! Je to obrovská a silná osobnost. D
  • your-darling

...

všechno nejlepší... *4* *4* *4*
  • osobnost

máš moc pěknej hlas a skvělí písničky.tak jen tak dál.ahoj petra a nikola
  • kdo hledá najde

Anasteisa je moje nejoblibenější spěvačka a nejen moje ,ale i moji mamky sestry ,tety no prostě všech.je to uznaná spěvačka a líbí se mi na ni líbí že ze sebe nedělá něco co není ,ale že našla své pravé já ,a já našla tu správnou spěvačku.
  • ANNI

Ahoj vsetci! fandovia Anastacie.Je to momentalne naj spevacka,ma uzasny hlas,krasne srdce a dusu,vie sa rozdat aj prijimat.Je to neuveritelny cloviecik,takych je dnes velmi malo.Velmi sa tesim,ze som mala tu moznost ju vidiet a pocut.Nazivo je este lepsia ako som si myslela. Co sa tyka jej vysky,meria156 cm. A ak ju chcete este pocut a vidiet nazivo a nemate moznost cestovat za nou do Nemecka,Francuzska,ci roznych miest v Europe kde rozbieha dalsiu cast koncertov(od 25.7.2005) tak vas vsetkych srdecne pozyvam do BRATISLAVY 7.8.2005.Konecne nam ukaze aj tu svoje velke a krasne umenie.
  • JE UUUUUUUUUUUUUUUUPLNĚ NEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJLLLLLLLLLLLLLLLLEEE EEEEEEEEEEEEPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
  • ona má prostě ten nejlepší hlas
  • Anastacia skvělá postava přeju ti krásný makeup skvělího přítele je to co máš vztahu ráda A.J.Mclean že sným chodím jsem ráda že se rozešly s mladším manželem producentem je ti smutno ti děti nemáš ani rodinu jsi sama s přítelem je to pravda že jo A.J.Mclean že máš sným ex na sex opravdu jí znám Anastacia je skvělá zpěvačka a návrhářka u ní je zábava s přítelem má občas hádky na hadání při sexuální oběžovat Anastacia se na to ne.braní že ne vidí je moje kamarádka jí znám v chicagu na USA jak se tam daří k vztahu má hádky do postele písniku já si pustila tvoji oblíbenou left outside alone je zamilovaná ahoj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* pro tebe láska je A.J.Mclean vztah
  • Anastacia skvělá postava krásný makeup skvělího přítele co máš vztahu ráda A.J.Mclean že sným chodím jsem ráda že se rozešly s mladším manželem producentem ti smutno bez děti nemáš ani rodinu jsi sama s přítelem je to pravda že jo A.J.Mclean že máš sným na opravdu jí znám Anastacia je skvělá zpěvačka a návrhářka u ní je zábava s přítelem má hádky na hadání při sexuální oběžovat Anastacia se na to ne.braní ne vidí je moje kamarádka jí znám v chicagu jak tam daří k vztahu má hádky do postele písničku já si pustila tvoji oblíbenou left outside alone je zamilovaná láska A.J.Mclean vztah ahoj
  • Anastacia je proste husta !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit