Přejít na výpis diskuzí

Anastacia

OSOBNOST 31.12.2006 
273 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blond tornado

bol som na jej koncerte v Prahe aj v Bratislave.to co je vxdno v klipoch je len onicom.tuto zensku treba vydiet nazivo.je mala ale ma tolko energie.a o tom jak vyzera.proste je takmer dokomala.
  • Anastacia umí dobře zpívat,to musím přiznat!!!
  • Obrázek

Je to tu fajn a ráda sem chodím ale nevím jak tady mám přidat foto . Děkuji Martina
  • supeeeeer

ahoj, anastacia je suprová, milujem ju a zbieram o nej všetko čo sa len dá, neviete mi niekto odporučiť nejakú dobrú stránku o nej? *1* *14* *14* *14* *3* *4*
  • nej

nej zpevulka in World!!!!!!!!!!!!!!! !! supre zpevulka!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! !!!!!!!!!!!!!! Lyn.Newkirk13@seznam. cz miluju Anastaciu!!!!!! Kdo zetre Anastaciu tak jako ja,at mi napise na e-mail: Lyn.Newkirk13@seznam.cz protoze muzeme pokecat nebo tak neco...jo mam vsechny CD a DVD Anastacie vcetne toho novyho...a muzu jen potvrdit, ze je fakt super!!! Muj nazor na ni je takovej ze je to asi,teda vlastne urcite nej zpevule jakou znam!!!!!!!!!! JE PROSTE NEJ !!!!!!!!! ZERU JU!!! JE PROSTE UZASNA ....A KDO NESNASI TOKIO HOTEL JAKO JA TAK MI DAJI ZA PRAVDU ZE V T-MUSIC A DKONCE I V JINYCH HITPARADACH,BY MELA VYHRAVAT ANASTACIA A E TAKOVY CHCIPACI JAKO TOKIO HOTEL....CUSIK MILUJU VAS VSECHNY...ALE NEJVIC ANASTACIU...pa pa kdo ma stejnej nazor jako ja urcite mi date za pravdu!! paaaaaaaaaaaaaaaaaa *4* *4*
  • Ačkoli poslouchám metal, Anastaciu taky uznávám! Slyšela jsem od ní bohužel jen málo písniček, ale cením si na ní toho, že není jak ostatní zpěvačky - tzn. neřeší, kde se ož*at, s kým se vyspat, jestli si dát zvětšit prsa, nebo upravit pr*el a nebo kde zapařit!!Ne, to jí nezajímá. Reklamu si nedělá průserama, ale zpěvem a tak to má být
  • ana

nevím co tu dělají lidi,co ji nemají radi ať sem nelezou nikdo je nezval-mimochodem ona je fakt BOZI *14* *15* *8*
  • Aanastacia je prostě zpěvačka s velkým Z. Ten její mocný hlas je ve světovém showbyznysu nenahraditelný. Je to prostě ta pravá světová Superstar.
  • Anastacia je úžasný člověk.To jak dokazala bojovat se svojí chorobou,zpívá naprosto fantastický a je krásná
  • Anastacia je nejlepsi a nejuzasnejsi a nejkrasnejsi clovek na svete miluji ji od te doby co jsem slysela a videla jeji prvni singl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit