-
mail
Tak lidi poslete mi nekdo prosim mailovou adresu a ja ji trochu anglicky pisnu z mrtvyho Berlina..diky moc..ani moc nelituji,ze jsem nebyla na koncerte,asi by me tam uslapali..o)Moje vyska 160 cm,by tam urcite nejak nezapadla a videla bych prd.. -
Nazdar všichni příznivci Anastácie!!!!! Jak se vám daří?
-
anastacia
je to dobra zpevacka ma dobry pisnicky. -
super
Ahojky podle mého je super její hudba no proste nemám slov jen tak dále. JE SUPEROVÁ. -
A
Môžem Vám všetkým povedať, že keď som túto speváčku videl po prvý krát neveril som že aj taká žena môže existovať. Som do nej beznádejne zamilovaný už dlhé roky. Je to tá najlepšia osoba akú poznám. Človek si sňou môže pokecať o čom koľvek. Jej srdce je nasprávnom mieste.Keď ju vidím s nijakým iným chlapom zomieram žiarlivosťou. Tým čo musela prejsť je aj no koňa veľa a preto ju obdivujem. Anastacia milijem ťa!!! A ľudia ktorý ju nemáte radi tak sem ani nepíšte je to nepekné sa o takej žene akou je Anastacia vyjadrovať neslušne. -
Myslim ze je super!
Ahojik ja si myslim ze je fakt dobrá a zpívá moc moc pěkně:-) -
Anastacia je jedna z nejpěknějších zpěvaček.
-
anastacia nie je jedna z tyc slepacich spevacok, ktore sa vyzlecu a tak su slavne. je SUPER *1*
-
anastacia
anastacia je nejjjjjjjjzpěvačka , kterounznám a mám snad všechny její fotky a plakáty je superrrrrrrrrr. *4* *14* *14* -
Anastacia
Anastacia je absolutně nejlepší zpěvačka,jaká tu nebyla 30 let.A ještě super kočka!! *14* *14* *14*