-
ANASTACIA
Je dobra libi se mi jeji styl a neni blba!! Taky toho uz dost zazila takze vi co je to zivot...TVRDEJ BOJ!! Mam ju proste rada!! *3* -
Ramazzotti je extratřída!!!
Anastacia je výborná ale Eros je extatřída!!! -
Sluníško
Podle mě je to ta nej zpěvačka na světě.Škoda že s tím teď na nějakou dobu sekla.Doufám,že se nám brzy vrátí a vydá ještě lepší věci než do teď. *15* -
different
je fakt dobra spevacka plna elanu a z velkym talentom krasnim anjelskym hlasom ale je fakt skoda ze ostala velka diera od jej posledneho alba no nic to nemeni na veci ze texty aj hudba je krasna a plna citu a zivota avsak dost mi prekaza ze jej novy look vyzera tak nie dobre vyzera byt starsia ako je nieje to uz ta ista divoska ako pri outta my love vela sa zmenilo hudba je stale lepsia a lepsia ale style ide dolu vodou -
Super
Anastacia - to je nejvíc sexy ženská, kterou znám. Hlas, ňadra, zkrátka vše. Roman, tel.: 607/902341 -
anastacia
Jses opravdu skvela!!mas nadhernyho psa.. hrozne se mi libi tvoje pisne.. -
Moje favoritka
Anastacia,ty tak nádherně zpíváš a ten hlas no ten je uplně suprovej na tebe asi nikdo nemá myslím jako ve zpěvačkách,zpěváka mám taky svého oblíbeného.Tak páčko a měj se good ZUZKa -
Anastacia
anastacia je proste super, byla jsem na jejim koncerte a muzu vam rict, to je paradni baba a zaroven je jako ma starsi segra papa -
Anastacia
Anastacia je ta největší skvělá bomba na světě.Ona je nej,nej,nej,nej,nej,nejlepší na CELÉM SVĚTĚ!!!!!! -
Anastacia je je nej zpěvačka!!!!!Je prostě super!!!!!!!