Přejít na výpis diskuzí

Anastacia

OSOBNOST 31.12.2006 
273 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anastacia je borka a skvělá zpěvačka :)
  • Anastacia je nej nej nej.Je to prostě úžasná zpěvačka.Je nejlepší na celym světě.Je fakt moc bezva a má styl!!!!!!!Je super.:) :) :) :) :) :)
  • krasavica

je to ta nejnejnejnejnejnej zpěvačka kterou svět nepoznal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anastacia

Anastacia je nej nej nej nej....zpevacka...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15*
  • je to jedna z nej zpěvaček který znám. kdo jí nemá rád je vážně blbej!!!
  • Táákže, musím říct, že Anastacii mám ráda od chvíle, kdy jsem ji poprvé uslyšela a uviděla!! Je to báječná zpěvačka s úžasným hlasem! Je naprosto úúžasnáá!!! *3*
  • i love anastacia

Já žiju ze dne na den s myšlenkou jo tak dneska si zas pustim anastaciu... je to muj idol moje best singerka... i adore (zbožnuju) her songs... anastacia je jednim ze smyslu mího života... už od mala jsem hudebne nadana ale zpivat ze třetiny jako ona a budu omg... v 7. nebi... ona NEJKRASNEJSI, NEJLEPSI... s nejBESTovejsim hlasem co znam... ja když slyšim tuhle slečnu... se mi chce brečet coona umí... ona //nejlepší// ze Vshech.. Ty jeji pisnicky... ty jeji texty... Ona takh tezkej ziwot mela a tohle co dokazala... respect... obdivuju tuhle slecnu... teda ted ji je 40 ale proste ona vubec nevipada... ted ja nejstasnejsi za cely 4 roky vydala new cd... and i am really happy proste I LOVE ANASTACIA!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: i love anastacia

jj jsem na tom přesně stejně jako ty. Prostě Anastacii miluju celým svým srdíčkem a už se mocinky těším na koncert.
  • monikasmajlo

B-Day

všechno nej k narozkam *1* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *15*
  • nuc

anastacia je fakt dobra
  • je to nejkrásnější ženská a nejlepší zpěvačka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší