-
:)
Dobrý den..
Dnes jsem vás viděla hrát v Komorním divadle v Plzni :) byla jste fantastická :)
Chtěla bych se zeptat jak jste se k divadlu vlastně dostala..
Děkuji za odpovědět Veronika -
Kačenko
"Kačenko, ty už si to spapala??"*1* *1* Včera jsem navštívil představení Zkrocení zlé ženy. Andreo bya jste výborná!!! (Martin samozřejmě taky) -
oprava
Probůh! Co jsem to napsal. Obdivovatel, ne odbivovatel. -
překvapení
Viděla jsem hru Tři sestry divadla Na Fidlovačce, kde ztvárnila jednu ze sester a byla jsem velice mile překvapena. Dříve pro mně ne moc známá herečka, která je ale velice nadaná a taky sympatická. Doufám, že budu stejně spokojena i se hrou Stvoření světa a jiné... -
z českých celebrit mám rád jen dvě osoby,paní Lucku Plekancovou pro její neobyčejný a nezaměnitelný hlas a z hereček Andrejku Černou-je to skutečně nádherná ženská,a jen nechápu,proč naše nejlepší celebrity trpí samotou?Tyto dvě mám rád,protože také nemusí dělat vyrvál jako ta např.koza Hanychová *2* *3* *14*
-
Pro me jste vzdycky byla nejkrasnejsi princezna a budete. Vyrostla jsem na tyhle pohadce a take jsem pojmenovala moji dcerku terinku.a preju vam od srdce at uz mate konecne v zivote stesti a najdete svoji lasku:-*dekuji ze jste
-
Všechno nejlepší a hodně štěstí Andreo,jste užesná herečka *14* *14* *14* *14* *14*
-
MILÁ ANDREO ,
PŘEJI TI VŠE NEJLEPŠÍ KU TVÝM DNEŠNÍM NAROZENINÁM.
*14*
RADKO -
vsechno nejlepsi *3*
-
jsi kočka jsi kočka....