-
koukam ze je tu samy chytrak,byvaly komunista a socialni demokrat,sranda cist si vase komentare,vy ještě zijete za komunistu,co
-
Babiše nesnáší více lidí než Zemana. To je poznat i z výsledků voleb.
-
-
Estébák Bureš a soudruh Zeman jedno jsou.
-
-
Moje babička byla tak velká vlastenka,že měla v oknech patůnie červené,modré a bílé.O B.a Z.by nejspíš řekla,že je to jedno houno.A zase by měla pravdu.
-
-
-
Tak Dami a Panove. Gdybi nebilo vse co sedeje tak od televize a radio ty vjetzi okolo pana Babise tak dokumentovano. Tak biste videli vse jinak.mimohodem je to jedno jednou bil svolen tak ho nechte uradovat.podivejte se okolo do sveta pani Meeklova prinesla Imigranti. A taky dal je v Vlade.Lidi nebudte orad zly nakonecosobne byste nebili onic lepsi.Dejte mu Chance po 4 letech se muzete rozhodnout opet na jinou Stranu.
-
Je horší než Zeman!
-
Snad se Bureše zbavíme,kdyby soudruh Zeman prohrál.M.
-
Podle mě budou muset být předčasné volby. Pochybuji,že ta vláda dostane důvěru.
-
-
Doufám,že tato banda nedostane důvěru.A druhé kolo zásadní!!!!!!!!!!
-
-
Vždyť už jeho dementní fotr byl zarytej prominentní komouš, to jsou zkažené geny které se dědí z generace na generaci, snad jednou ta rudá generace vychcípá sama!
-
-
Celá jeho famílie je prorostlá komunistickými prasaty, tak se není opravdu čemu divit!
-
-
někdo, kde bydlí?!
-
-
Asi v Česku.Bohužel.
-
Přesnou adresu..
-
-
Dobrý den, máte dvě housky a kousek másla? Ano, ale potřebuji občanský průkaz, místo narození, datum narození, přesnou adresu a registr osob a to ještě máte obrovské štěstí, že se neptáte na sádlo, to už byste klečel a čekal na kulku jako ten chudák před vámi co leží za rohem ve škarpě!
-
-
Tak se budou opakovat dějiny a najdou se noví Mašínové! Co se dá dělat, když je národ debilní!
-
-
lide slovaci ho nechteli ale v cesku je ve zlate kleci,28 let nikdo poradek neudelal a neudela ani babis, je to sila trestne stihan nakonec dostane milost nakou amnestii ktera urcite bude, je tu doba kdy opet budem jen drzet huby a krok, a volby?at to dopadlo jak dopadlo nikdy neni pozde, jsme jejich ovecky a proto ze nadavame jen u piva si delaj vyhody a budoucnost sami sobe,dotace a jine??? hm tam kam nedosahnem dosahnou jini? speje to do??? vite kam ne? chce se mi zvracet a silne uvazuji odjet nadobro , neminim platit z dani za nekoho dluhy jinych kteri se nam jen smeji, ja volit odmitam neni koho vazeni......... to je ma svobodna vule,,,,,,,, projdete si od pocatku zalozeni tech nejmocnejsich, snad pochopite proc je vse jak je, dal to nebudu rozebyrat muj nazor mi nikdo neveme, bude dobre, otazka je komu??? pekny vecer.
-
-
Přesně řečeno.Jenom ovce musí být vedené.Slováci se nám diví.M.
-
-
já myslím, že se nám nediví, ale že se za břicho popadají, jak se může stát z tak hrdého národa i v dobách zlých (1939-1945, 1948-1989) banda kreténů na vodítku!
-
-
Ano,přesně.
-
-
-