Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1315 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I přes všechny ty skandály má podle průzkumů Babiš největší důvěru.
    • Taky jsme národ s průměrně nejvíce blbců!
      • oprava: blbci
  • Někde jsem četl, že ve svazcích STB může být kdokoliv, když si na něj potřebovali posvítit a ani o tom dotyčný nemusel vědět, s tím naprosto souhlasím a je to logické, ale být veden něvědomky jako agent Bureš?! To asi néé, že?! Čo bolo to bolo, teď jsem agent Babiš a kradnu cizí zemi, protože z mé jsem byl vykopnut! A když v té zemi je národ debilníí, tak nevidím bariéru!
    • Ve státě,kde si místo akademika vyberou zlého a mstivého bu.ana je možné i toto.Bureš se tady drží jako klíště.
  • Bere pan Babiš v současnosti PLAT jako premiér nebo stejně jako Hitler ho dává na oltář hnutí ANO. Jako ministr financí ho " prý " první rok určitě nebral?
  • Nevolte Ano volte Ods!!!!!
  • Druhý nejbohatší český občan.
    • ano s tím naprosto souhlasím
  • Pan Babiš je druhý nejbohatší čech po Petru Kellnerovy a nejbohatší slovák
  • A teď za tohoto chráněnce M.Zemana zaplatíme Čapí hnízdo.My všichni.
  • Pan Babiš je podvodník,který vydělal své peníze nelegálně.V zahraničí by byl už dávno zavřený.Patří do vězení.Babiše nemá rádo hodně lidí.Je to podvodník a tunelář.
    • dobrý večer chci na vás reagovat máte naprostou pravdu je to podvodník co mi na něm vadí je to že on vydělal peníze z tohoto státu je to boháč a je správné to že jeho vláda nedostane důvěru všichni víme že on figuroval v kauze čapí hnízdo a mě připadá že oni se zemanem jsou za dobře že panu zemanovi nevadí to že on je v té kauze obviněný taky proč by mu to vadilo nemám je oba rád a po zásluze nedostal důvěru jako co on od toho čekal politické strany jasně řekly že s ním do vlády nepůjdou
  • koukam ze je tu samy chytrak,byvaly komunista a socialni demokrat,sranda cist si vase komentare,vy ještě zijete za komunistu,co
  • Babiše nesnáší více lidí než Zemana. To je poznat i z výsledků voleb.
    • Estébák Bureš a soudruh Zeman jedno jsou.
      • Moje babička byla tak velká vlastenka,že měla v oknech patůnie červené,modré a bílé.O B.a Z.by nejspíš řekla,že je to jedno houno.A zase by měla pravdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit