-
Dobrý den pane Babiš, chtěla bych vědět kdy budeme mít všichni v této zemi práci a nebo jestli se zvednou sociální dávky.
Děkuji za odpověď Daniela Foffová
e-mail: daniela.foffova@seznam.cz -
-
Výrazně by se mohla zaměstnanot zvýšit hned po revoluci.Pak hned by se zprovoznilo dostatek katovských mučíren a ty by se osadily co nejkrutějšími katy.Lumpů je v politice dost.Takže kdo by měl snahu tyto lumpy co nejkrutěji odporážet,tak ten by práci našel.Komu by katovská práce nevoněla,tak ho nechat bez podpory.Pak jasně říci lenochům,že stát není zaopatřovací ústav.Kdo nebude chtít dělat,tak ať pojde.
-
Milá Danielo socialní dávky se už zvedli proplácí se cestovné i náhrady jinou formou a auta už nemají docela obyčejná,ale plně elektronická s díly z číny,pokud se nedá embargo Eu na dovoz z číny tak nás žlutáci zničí jako kobylky.Daně které dává z miliard jsou miliony jenže státní rozpočet vnímá i rodinu každého poslance a ministra a jejich blízké přátele,takže každé maloměsto má luxusní auto pro starostu i zbytečně luxusní obleky jako loutkové divadlo.PLatí se i socialní dávky bohaté stravy hudebníkům Hradištanu a ti něco sežerou na maloměstech že tak socialní dávky lidí potřebných prežerou a prozpívají ,ktomu ještě fotbalisti co vyžerou klobásky pivo a ještě mají plat i za čtvrtou ligu socialní příspěvek a oblečení sportovní zdarma a ktomu hřiště nafotbal za dvacet milionů pro fotbal tak s takovou politikou se setkáváme a jen sen jak to dělají arabové že vyplácí všem občanům socialní dávky ve státech kde je jen písek a nic a vše musí dovážet ,za pouhou ropu jeden druh nerostného bohatsví jejich státu.Ropa je i u Hodonína a nic nevyplácí MOravanům jen je opíjí jejich patoky předraženého vína které produkují bez daní.a politici se jezdí ožírat ochutnávkami aby zlidověli ale chlast není podstata žití ovocné piva s grepfrujtem by měli vyrábět malé pivovary doskla nikoliv do plastů,Skloobal Nemšová má lahví na dva kilometry do výše paneláků maloměsta Zamarovce u Trenčína odkud pekná Katarýna blondýna s modrýma očima co s dítětem čurala u kola auta škoda asi taky nemá velké socialní dávky a nepoužívá je jako lidi Markuse Aureliue Romani na chlast a cigarety lupeže kořistí
-
-
Pane Babiš byl jsem sbírat klásky kukuřice na vašem poli a dráb který jel v jeapu se psem na vodítku namě neposlal ani psa ,odměnou mně je pramenitá voda s minerální chutí a se zátěží dvacet Kg jsem jel místy kudy se jezdí cyklistické závody ke staré škole a pak dále až navrchol přes luky s vypásáním až na místa Lowely Lady a May Baby a pak nahoru a přes tři kopce až dom.Nedáváte mně ani socialní minimum od lonského září a deset uřednic s jedenáctým uředníkem je na radnici k výplatě socialních dávek s dotazníkem a pěti stránkách kterém rozumí jen oni.
Je tak těžké aby jste se domluvili jako Homo Sapiens a s bohatým Schwarzernbergem a židovský zámek s postiženými dětmi by jste si nechali a by jste tam jezdili k postiženým dětemm na pobyty a stali se normálními lidmi ,toby jste nechali rychle odstranit staré okna s mřížemi a dali tam okna z eurohranolů dřeva aby vám voda netekla do místností při bouři a naučili by jste se i sami si uvařit a sami se obsloužit jídlem a luxusní auta by jste opustili,když jeto tak marnotratné a nešetrné,žeby se zámek mohl vyměnit okna i dát ozdobné italské kování naokna i na zastrešený budoar francouzského stylu.
Appel BUrgelein an der Wllara Passes X -
Pane ministře Babiši,nebyl jste můj oblíbenec,ale teď jsem o Vás změnil názor.Konečné nékoho napadlo se ohlédnout po okolních státech kde jsou ovéřené a dobře zaběhlé zákony a nevymýšlet zbytečně nové,které jsou nedokonalé a nefukční hned co začnou platit.(podívat se do Rakouska na funkční poštu). S pozdravem a víc takových nápadů.Vik
-
Vazeny pane ministr,patrim mezi miliony co vam fandi.Take rad jsem cetl Vas tydenik 5plus2,kde byvaly zajimave hospodarsko-politicke clanky.Bohuzel uz ne.Proc?Vim,ze tento tydenik sponzorujete Vy a proto Vam pisi.Byl jsem sokovan,kdyz jsem v cisle 32 Vaseho tydeniku 5plus2 Hradecko,cetl predvolebni agitaci ODS ve meste Novy Bydzov.Starosta/ODS/zde neni obliben,ale uz nekolikrat se zahadnym zpusobem dostal do kresla.Jeho nesmyslne investice -neni zde prace,byty ale on postavil zimni stadion,fotbalove hriste s umelym povrchem-vyhani lidi z mesta.Co Vas vede,dat ODS misto ve Vasem tydeniku?
Peter Konecny Dipl.-Ing.Novy Bydzov -
-
Peter K Okos Tajní a jejich vychytralosti se rozmnožili a vytratila se poctivá skromnost nehorázné finanční příjem luxus aut a luxus bydlení to umí všichni okrádat vychytralostí a balamutit pláště Schwalbe vyráběné v číně stojí mnohem více nežli český odpad bez inovací proti propichnutí,když to umí Schwalbe žeto neumí kontinentál a jejich názvy Max jsou přímo stupídní jak si jezdí ve Ferari majitelé firmy Continental z podvodů privatizace s Němkou majitelkou jeta pakáž co to začala nelze tak vinit Babiše ten se jen přdal k zvyklostem boháčů chamtivých jako z kontinentálu co neumí vyrobit ani kvalitní pláště nakolo v levné ceně jako předražený Schwalbe.
Remerx pan Remeš je příkladem slušného výrobce ráfků který ví že lidé nemají tolik peněz ale chtějí kvalitu a nebohatne závratně jako oni lumpové Němky a Slováka z Continentálu Barum Otrokovice.
Pochybuji že pan Babiš vůbec čte Osobnosti
Antonín Brachtl -
Pokud Babišovi fandíš tak patříš mezi miliony blbů,kteří na něho budou stejně horlivě později nadávat.Aby se národ dostal z bídy tak to chce všem,kteří od údajné revoluce majetek nahrabali ,tak jim ho znárodnit.Ane pro ně jásat.
-
-
Pane ministře, vím, že se vše nedá vyřešit ihned, ale chci poukázat na šikanu velkých developerských či stavebních firem vůči svým subdodavatelům. Jde o to, že developerské firmy nemají zajištěné financování staveb a spoléhají na jejich finanční krytí tím, že si je objednají u stavebních firem a ty u subdodavatelů ,kterým se platí až po prodeji stavby uživatelům nebo bytů lidem. Vše se řeší splatnostmi faktur 60; 90; a více dní a po uplynutí splatnosti dalším prodlužováním úhrad faktur. To je absolutně likvidační pro malé a střední fi s.r.o.. a řemeslníky.Vše by alespoň částečně vyřešila důsledná kontrola zajištění financování staveb i v průběhu stavby a nařízení pevné splatnosti faktur včetně kontroly úhrad. Děkuji Vám, že se zamyslíte nad tímto problémem. Váš volič Petr K.
-
Dobrý den,
kdy přidáte zaměstnancům svým, kteří berou 15000 max. například ne Dezi - hlavně nepočítejte průměrný plat, zase se bude jednat do 2 procent -BOMBA- OPRAVDU A STÁTNÍM ZAMĚSTNANCŮM O 3.05 PROCENTA a další rok zase zvyšování - a my co Vám vyděláváme tak h----o-minimálně tak o 10 procent a to je málo. Je to prostě jen výsměch. -
Pane ministře, velice moc si vás vážím, protože za tak krátkou dobu jste dokázali napravit to,co 2 vlády před vámi podělaly.. ALE!!!!!Nepamatujete na rodiny s dětmi a to je propad této vlády.A dost katastrofální. Dcera má dvouletého klučinu, a půlroční dvojčata.Příjem mají pouze mateřskou, která je 37 měsíců, ale na dvojčata by měla být 56 měsíců. Mateřskou má jen na jedno dítě, ne na dvě,takže, které přebalit a které nakrmit?! Nehledě na to, že nemají nárok na přídavky,protože nevím jak je to možné, 3 děti, 2 dospělí a příjmem čistého 15,000,- plus mateřská a nevejdou se do přídavků na děti!!!!!!!!!Hlavně že dostali přidáno policajti,kteří v noci spí za bukem a učitelé, kteří jdou v 8 do práce a ve 12 už jsou doma. JE TO NORMÁLNÍ. Nejsem sama, komu se to nelíbí! Prosím udělejte s tím něco. Alena Schveinertová, Nová 428, 35134 Skalná
-
Vážený pane ministře
České pošty žádají více peněz na svoji činnost. Ptám se jakou když mi česká pošta přiveze 8 km papírek že u nic na poště mám balíček cca 20 dkg. Tohle prostě nejsem schopen pochopit.Na poště si vezmou papír místo balíčku sednou do auta a přivezou mi oznámení o vyzvednutí balíčku. Tak proto chtějí další peníze ??????????????? -
Dobrý den pane ministře,
viděl jste v TV, že v této zemi hladoví děti, nemají na obědy a svačiny a je třeba zakládat sbírky....je to vůbec možné, kam nás dostala sametová revoluce a život po ní? Jsem starší ročník a podstatnou část svého života jsem prožila za socializmu..
Nebyly každý den banány, bylo dost problémů, ale že by byly rodiny, které by neměly na živobytí, to si nepamatuji....Dnes je to rozděleno na ty hnusně bohaté a úplně chudé.... Je plno lidí, kteří mají bohatství z trestné činnosti...nějaký rok si sice sem tam odsedí, ale pak si užívají. To, co píšu není ze závisti, ale z toho, že je mi zle od žaludku z našich porevolučních vlád. A to nemluvím o těch, co si užívají v Bruselu a zřejmě nic pro nás nedělají. Jinak by to tady nemohlo vypadat jak vypadá. Ale aby museli občané neustále přispívat na to, co je úkolem státu....postarat se o své občany. neustále se vybírá na invalidy, na děti, na bezmocné, dětem na jídlo.....Copak to nikdo z vlády nevidí? Jak můžete spokojeně žít, jezdit si po dovolených a pod., když vidíte, kam jste zemi dovedli....Ještě podáváte zkreslené informace o životě za socializmu.Nikdy jsem ve straně nebyla, na komunisty nadávala, ale dnes se jim musím omluvit. -
-
Velmi trefně napsané,bohužel Ti, kterých se to týká, jsou vůči kritice imunní, slibují hory,doly jen po dobu, než jsou zvoleni, potom je už zajímají jen jejich koryta a co nejvíc nahrabat
-
-
Pan babiš přidá policii, učitelům a nic nedělajícím v kancelářích, protože to je ze státního. Zeptejte se ho, jak přidává ve svých firmách, které mu ty jeho miliony vydělávají. Jen managment se má, jak ta prasata v žitě a Ty co na ně poctivě dělají, jen nesmyslně buzerují a mzda? Škoda mluvit (psát).