-
Víte, pan Baťa, kterého se pan Babiš tak dovolává, neříkal "Já Vám dávám práci", ale "vybudujeme, vytvoříme spolu . . " A opravdu někdo z Vás ví, že pan Babiš vytáhl z peněženky 100 tisíc, založil s.r.o.? A to přerostlo v Agrofert? Skvěle fungující Agrofert založil PZO Petrimex a pan Babiš si ho jen šikovně zprivatizoval. I se všemi kontakty a hlavně kontrakty. Opravdu ho od nuly nevybudoval. Nicméně byl schopen (snad opravdu on) ho rozvinout. A na čem to vlastně tak strašně maká, když vlastně o interních věcech (a zjevně nejen o nich) svých firem nic neví, protože na to má manažery? A červený diplom? Myslím, že byly doby, kdy nebylo možné, aby studentský funkcionář neměl červený diplom. a zahraniční obchod na VŠE v Praze, to byla kapitola sama pro sebe. A i kdyby ne, tak červený diplom je pouze dokladem toho, že se umíte naučit na zkoušky a máte i určitou dávku štěstí. Ale co je děsivé, to je fakt, že to opravdu vypadá jako kdyby cílem byla likvidace drobného a středního podnikání, což není nic jiného, než cesta na Balkán. Slovensko a Slováky mám moc ráda a mám na Slovensku spoustu kamarádů a dokonce i přátele. Ale jeden Slovák už nám tu diktoval bezmála dvacet let. A ti, co pamatují si jistě pamatují, jak to bylo. Proč není srdeční záležitostí pana Babiše jeho rodná země? Ta by si pomoc jistě také zasloužila. Co třeba Gorila? Když v létě dopadla vazba na trio z ODS, tak někdo moc chytrý napsal, že nejhorší pro ty pány bude, že asi přijdou o ten pocit moci, kterou jim dala právě ta politická angažovanost. A není to v opačném gardu důvod, proč do politiky vstupovat? Stojící se vrhly na sedící a teď zase budeme pár let za kmotry my? A proč být jenom kmotrem, když si mohu všechno zastat sám! Program nevypadá zle, ale nakonec jsou to stejně jenom hesla, jako ostatně všude. A navíc strašně populistická hesla Heslo Zlepšíme zdravotní péči o obyvatelstvo zní náramně, ale jsou to zase jenom hesla a sem tam i nesmysly. Možná by bylo skvělé, kdyby ANO zvítězilo s obrovskou převahou a bylo nuceno svá programová hesla naplnit. Zmobilizujte se všichni sympatizanti a uživatelé sociálních sítí. Ať pan Babiš vyhraje a má šanci nám bez odkladu začít hned ukazovat, jak bude řídit stát jako firmu. Nojo, ale o na to řízení firem má vlastně ty manažery. Tak jak to bude?
-
-
Jsi hloupábcf Marie Anno,červený diplomy se nikdy nedávaly zadarmo. *16*
-
-
taky by mě zajímalo, odkud všichni mají tyhle informace, o jeho nekalých praktikách. začala jsem o jeho volbě také uvažovat, ale s tím, že si nejdřív zjistím něco málo..
-
Vážím si úspěšné lidi. K úspěchu člověk potřebuje dobrý rozum a navíc, když je někdo za vodou může politiku dělat jako koníčka a ne jako byznys. Uvažuji, že ho budu volit.
-
Nejdřív jsem si myslela, že přišel konečně někdo, kdo dokáže zastavit rozkrádání naší republiky. Ale bohužel jsem zjistila, že je to člověk, který má sám málo a k získávání zakázek používá nekalých praktik. Takového člověka volit nebudu a doufám, že svými krásnými řečičkami neobalamutí spoustu jiných lidí!!!!!
-
-
Proč si myslíte, že má sám málo a používá nekalých praktik? Z jakého zdroje máte tyto informace? ... Je mi 20 let a jsem student. V ekonomickou záchranu našeho statu už moc nevěřím, ale některé Babišovo tvrzení se mi líbí. A mám právě ten samý pocit jaký ste měla vy na začátku. Nevím co si o tom mám myslet, určitě to není svatý člověk, ale proč ne že. Kdo jiný doposud něco za těch 20 let naší republiky něco dokázal v její prospěch, krom Havla možná. *2*
-
-
Konečně člověk, který ukázal, že když se chce, tak to jde. Zaměstnává více jak 20 000 lidí a umí vytvořit pracovní místa, což je pro tuzemskou firmu v dnešní době a v dnešních podmínkách problém. Tunely a korupce jsou u nás na denním pořádku. Vznikají firmy už se záměrem, že zkrachují a bude to jeden dlouhý tunel. Obyčejného poctivého živnostníka válcují markety a dodavatelé ze zahraničí. Je mi úplně jedno že je ze Slovenska, což asi některým vadí. On peníze opravdu nepotřebuje a schopnému ekonomovi bychom měli otevřít dveře. Né jako ti ekonomové na papíře, on něco dokázal a každý to může vidět. Ze zkrachovalých jzd, zod, výkupů, výroben a dalších podniků dokázal vytvořit prosperující firmy a dát lidem práci. Umí vypěstovat, vyrobit i prodat. Tak ať to skusí a předvede se. Hůře snad být němůže.
-
-
Zemědělsko-potravinářské impérium vybudoval z ničeho. „Jestli říká, že by se takhle dala řídit republika, aby lidi věděli, proč dělají, aby dostávali, co si zaslouží.... nebyl politik, nezískal peníze nějakým tunelováním nebo podrazy. Něco dokázal, a když to dokázal v byznysu, tak by to taky mohl dokázat v politice.... Za podnikatelovu přednost považuji, že má za sebou peníze, které si sám vydělal a umí dát lidem práci.
ano, volim ANO! -
-
Stejne to vsechno nakradl a jeste k tomu mu umoznite ovladnout celou republiku.No fuj!!!!!!!! Ze slovenska ho vyhodili a nechteji ho tam.
-
-
-
je to machr. Zbohatnout může každý
-
-
Zbohatnout nemůže každý,omyl milý pane.
-
-
Babisi, bez okradat lidi do sve rodne vlasti !! Mame toho tady dost , jste stejni jak ta Radkova strana . A hloupi lide , kteri Vam uveri!!!!! Jde Vam je o koryta. Bohatsi a nejbohatsi ma sve imperium , ktere chce ovladnout a k tomu celou republiku. Chudak ma toho malo a chce jeste vic. Lidi neverte mu bude stejny jako ty pred nim.!!!!!!!
-
-
Nesouhlasím s Vašim názorem. A je nás velmi mnoho, kteří panu Babišovi věříme, a neznamená to, že bychom byli "hloupí", jak vtipně uvádíte. Je to spíš naopak...Hodně štěstí u voleb!
-
-
Jste take zrejme restituentka,ze? Obycejna zena ,ktera chodi poctive do prace od nevidim do nevidim to nejste.
-
-
Vážený příteli, nemohu stebou souhlasit. Víš, dokud v politice budou chudáci co nic ještě nedokázali, tak to bude vypadat jak to vapadá. Do plitiky musíme volit bohaté a nezávislé občany. Jinak právě ti, co volíme podle titulu a ne majetku nás budou okrádat, protože nic nemají a nic neumí. Jsem politikem a zlobím se na ty vyžírky. Proč volíme doktory a učitele a ne podikatele.? Právě zkušení podnikatele nás mohou zachránit.
-
-
Tak to urcite, aby jste potom nebrecela nad " rozlitym mlekem". PPan Babis je stejny jako ty pred nim!!!! Urcite jste nejaka restituentka, ze? *8*
-
-
-
Babiš, táhni na Slovensko, ty drotár *1*
-
-
Souhlasim !!!!Q
-
-
Babiš, ty slovenský drotáre, táhni z Čech!!!
-
-
Jene,jene!Ty jsi pěkný k.kot a mluví z tebe totální debilita.Urážet někoho,že je Slovák.......Jak primitivní!
-
-
Babiš, jsi slovenský dobytek!