Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1100 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • obdiv

Dobry den pan Babis. Mozno to ani nebudete citat ako som ja cital clanok o Vas, a musim povedat ako buduci chemik, ze ma velmi zaujal ako i Vase myslienky. Zelam Vam len to najlepsie lebo Vas obdivujem ako aj Vasu pracu.
  • Děkovný dopis

Pane Babiši,moc Vám děkujeme,že jste připravil plno lidí o práci,byli jsme sice malý provoz,ale byli na nás závislí i jiní lidé,kterým to zláme vaz
  • Nabídka úvěru

Consumer Finance * Un-zajištěné úvěry
    Zlepšení Lifes Company (UK) Ltd
    Místo: UK
    (improvinglifes@gmail.com)

Dobrý den, zákazník,

Zlepšení Lifes Společnost nabízí finanční služby a úvěry a jsou ideální
    se nachází na pokrytí všech Střední Skotska, Ameriky, Asie, Afrika, Evropa
    a po celé Velké Británii.

Nabízíme finanční zkušeností se všemi aspekty spotřebitelů, Obchodní
    Maloobchod a Finance.Un-zajištěné úvěry dostupné prostřednictvím celé řady
    věřitelů pro majitele domů a nájemníky

i-zavedená firma s více než 12 let v oblasti finančních služeb
    zkušenosti, nabízíme one-to-one "pozornost všem našim klientům.

"S našimi značné zkušenosti, jsme schopni zdroj perfektní
    produkt pro vás. "

Zlepšení Lifes Společnost vyvinula výbornou pověst. Můžeme
    pomoc se všemi typy finančních služeb.

Jsme volbou číslo jedna pro:

Obchodní finance
    Spotřebitelského financování
    Nezajištěných úvěrů
    Obchodní a prodejní finance
    Financování nemovitostí

Musíš vyplnit níže uvedený formulář žádosti o úvěr a dostat zpět k nám.

{dlužníka datové informace}

Půjčka Částka potřebná:
    Půjčka Doba trvání:
    Účel úvěru:
    Plná jména:
    Země:
    Platný Mobilní telefonní číslo:
    Adresa:
    Povolání:
    Měsíční příjem:
    Pohlaví: muž nebo žena:

Očekáváme Váš email nejdřív.

Teplý pozdravem,
    Danny Evans
    *3*
  • poskytnutí investice pro podnikání

Dobrý večer! Neustále sháním investora pro pokrytí náklady k podnikatelském projektům, které jsou i vysoce výnosný. V současné jsem nikoho nesehnal a tak bych potřeboval pokrýt náklady pro projekt cca 2.500.000,kč. Pokud by se naskytl větší obnos. Tak jsem schopnej investice i rychleji znásobyt. Pokud budete mít zájem investovat do mojich projektů. Ozvěte se mi prosím na telefoní číslo a to +420 732 569 708 a nebo na meil a to: CZECHOGLOBAL@seznam.cz. Mluvím pouze česky a jinak jsem ochotnej zaslat zhotovenej projekt na meil. Předem Vám moc děkuje za pochopení ředitel firmy OSVČ - CZECHOGLOBAL Ivan Lehota
  • a

Dobrý den, zdravím vás tu všechny. Pokud by jste věděli o někom, kdo je ochoten bez podvodů opravdu půjčit peníze a investovat - zašlete prosím na email kontakt. Nejlepé jestli s tím už někdo máte zkušenosti.
  • Dotaz

Vážený pane Babiš
    potřeboval bych Váaši mejlovou adresu.
    Fejsbúk já nerad. Vadí mi to vynucované členství. Nejsem člen ani členovec.
    No, to by asi stačilo.
    Pozdrav

Máša
    *4*
  • stane se pracovní uraz kašleme ne nej at chcípne

pane babiš jak je možné že v jíhočeských drubežárnách vodnany kde se stal pracovní uraz pracovník nejen že nedostal odškodnení ale ani kdyš skončil po roce marodit a šel do polovyčního duchodu byl 9 měsícu bes penes i kdyš byl jejich zamnestnancem a neměly pro nej práci vyz pan uhlík to je teda eso a pan šácha to je druhé eso tak se mu 2 roky vysmívají a že mužou vubec na takových funkcích tak zvrhlé lidi to????????????????????????????snad je vrchol.a jestly se ohánej vámi že máte kontakty tak pro vás zákony neplatíííííííííííííí
  • ANDRE BABISDA

Milý André,navzdory všemu Tě mám ráda
  • kozy

Pane Babiš, jsem u jedné z Vašich firem zaměstnána teprve krátce.Upřímně jsem trochu zklamána z toho, že užitečné kozy, na které dostávate dotace a máte peníze z produktů těchto zvířat, by si zasloužily trochu více než doposud. Vím, že Vás to nemusí zajímat, protože asi jenom na tomto vloženém kapitálu nejste existenčně závislí, ale jak se říká: líná huba - holé neštěstí. Tak, já Vás jménem koz, žádám o lepší kozín s výběhem na louky, co jsou dnes za stávajícím bývalým kravínem, který slouží jako domov těmto kozám - bohužel se rozpadá. Zvířata by měly mít přirozenou pastvu z důvodu mnohem lepšího kozího sýru a samozřejmě i jejich psychika by se odrážela v kvalitě dojeného mléka. Já od Vás nic nechci, ale zkuste být fér a to co Vás z malé části živí, odměnte dobrými podmínkami. Doufám, že se k Vám tato žádost dostane, a aspon si to přečtete a uvědomíte si, že vkládáte peníze do svého s dobrým pocitem a svědomím. S přátelským pozdravem Milionová -obyčejná žena, co dojí Vaše kozy na kozí farmě v Příjemkách na Vysočině.
  • Re: skutočnost

riaditel je v pohode len mi nejde do hlavy preco ta ekonomka tam vydrzi zmenu kazdeho majitela
    galisovi polozila topol.bitunok ktory roky fungoval THP tiez Horv.predchadzajuci predal a teraz to vyzera ze konecne tam veli riaditel
    ale chyba tam pan Kravec bol clovek mimo regionu a a chlap na spravnom mieste ale chvala bohu jeden arogantny prepac chumaj je z kola von a to vdaka p. riaditelovi
    takze nesuhlasim s tebou tento riaditel je ok nie je treba ho denno denne vidiet /a predsa nerobi mu preblem obedovat s nami v jedalni ako niektore pipky sa utiahnu do malej jedalne lebo im nechuti ked citia porazku/ ale je treba citit ze to riadi a zatial ok aj ked mozno este je co napravat hlavne s "ludmi"
  • Čteme to my sami ...

Dobrý den, znám Vašeho známého , pana Pih... přišel byste na kávu na 5 minut...stačí kde a kdy ... Děkuji
  • Re: Dotaz

*13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • skutočnost

prajem prijemny dobry den pan Babiš,chcela by som sa spytat prečo tak usilovne držite tak nefer obchodneho riaditela vo svojej firme?Dvojmeter už v mode nieje,moderna je spravodlivost.mam na mysli slovensku firmu Hyza topolčany
  • Dotaz

Dobrý den pane Babiši
    rád bych věděl, jaký by byl Váš názor na situaci. Akciová společnost nabídne jiné firmě zboží, dohodne se s ní na ceně místě dodání a množství. Kupující firma je ochotna první 3 - 4 měsíce platit předem,(jedná se cca o 1500000Kč předplatby bez DPH) ale akciová společnost se pak z nějakého důvodu začne při domlouvání podmínek smlouvy chovat tak, že kupující firmě nechce přiznat jakékoliv právo zapracovat do smlouvy jakoukoliv její představu fungování obchodního vztahu a nakonec s tvrzením, že nabídnuté zboží musela dodat jinam, celé jednání ukončí. Budu velmi rád za zaslání Vašeho názor. Přeji příjemný den. Ing. Beneš
  • Re: podnikatel

Ano, ano, lidicky, kdo jste nespokojeni, zkuste to u jineho podnikatele a uvidite.. S p. Babisem nemam nic spolecneho, pracujeme s manzelem oba v jinych dokonce mezinarodnich firmach a taky nam ruzne pozitky, ktere jsme doted meli, zrusili.. Zkuste treba Vodafone, treba pojistovnu Allianz.. uvidime, kdo si ma na co stezovat.. I kdyz si myslime, ze krize je vykonstruovana, bohuzel stromecku se musi ostrihat vetevky, aby mohl znovu a lepe obrazit... to je ekonomika *4* *3*
  • Poklona

Zdravim Vás pan Babiš, obdivujem Vašu šikovnosť a dravosť v podnikaní.Vaša húževnatosť a vytrvalosť, je len príkladom slovenskému národu, ako sa dostať tam, kde mnohí slováci túžia byť.Ste motorom pre mnohých z nich,ktorí hľadajú tú Vašu cestu.Škoda, že neexistuje recept, ktorý by ste nám vypísal, aby sme vyzdraveli ako vy.Prajem Vám pekný deň.
  • monolog

vážený pane babiši.pracuji ve vaší firmě nějaký pátek a nejsou na mě žádné stížnosti,spíše naopak.pracuji i v sobotu nebo podle potřeby.myslím si,že by jste se měl zamyslet nad situací vašich zaměstnanců.zatím co my pracujeme za ubohých pár tisícovek,pro vás je náš plat vaše denní kapesné.pracuji poctivě a když požádám o zálohu na plat,vyjímečně,je mi zamítnuta,jsem ve svízelné životní situaci,sháním úvěr ale bohužel mi na tak nízký plat nikdo nepůjčí.a vy mi těžko půjčíte 100 000kč.pro vás je to kapka v moři a já bydlím v podnájmu,na který mi stačí plat a zůstane mi jen na to nejdůležitější.chci u vás pracovat co nejdéle,protože se mi ta práce líbí,ale budu si muset najít nějakou brigádu,aby to bylo k přežití.nynější situace mě donutila k tomuto kroku.je to možná drzost,ale zoufalí lidé dělají zoufalé věci.nedoufám že mi odpovíte,ale co kdyby.......a omlouvám se za svou drzost a nezlobte se.ani nevím zda to budete číst.přeju hodně ůspěchů v podnikání.
  • Re: zaměstnanec

Mrzi ma vasa situacia. Na druhej strane patrite medzi tych stastnych, ktori maju aspon pracu a nie su na ulici. Problem nie je Babis, ale banky, kde sa par podvodnikov zahralo na Bohov......a dostali na kolena vsetky ekonomiky sveta.
  • Re: podnikatel

Se vší uctou být na vašem místě jsem rád, že jsem jeden z těch 18ti tisíc.Někteří jsou bez práce a tím pádem jsou na tom podstatně hůř než vy.Stačí si uvědomit to, že pokud by p.Babiš nedělal to co dělá a tak jak to dělá, tak jste asi bez práce i vy a stěžoval by jste si na stát jak malou podporu dostáváte.Nemám s p.Babišem nic společného a tímto ho nechci nijak hájit,ale pokud jsem s něčím nespokojen, stačí přeci odejít jinam *7* myslím že se najde dost lidí na vaši pozici, kteří za to i poděkují.S pozdravem a přáním lepších zítřků Lucas *5*
  • zaměstnanec

Vážený pave Babiš
    Jsem jedním z těch,kterému jste v době hospodář.krize snížil plat o 4.000,-Kč. Jelikož jsem Vašim dlouholetým zaměst. a věřil jsem ve Vaši serioznost,tak 6 měs. před snížením platu jsem si vzal dlouholetý úvěr,na který splátka činí 5.000,-Kč měsíčně.Tudíž v dnešní době nemáme za co jíst,protože těch snížených 4.000,-Kč jdou nýní do Vaší kapsy i přes moji stejně vykonanou práci jako před půl rokem.Děkuji Vám za to,že naše rodina je na pokraji krachu,ale Vy přece můžete jásat,protože jste dosáhl na druhé místo nejbohatších čechů.Chtěl bych Vás ještě upozornit na jednu velmi zajmavou skutečnost a to,že 99% zaměst. nedosahuje zdaleka na průměrnou mzdu v ČR ( asi o 10.000,- Kč)přitom Vaši manažeři,generál. ředitelé,ředitelé,vedoucí prac. a ostat... berou statisícové platy a odměny.Takže 1% Vašich zaměst. je spokojeno a těch ostatních 99% je velmi nespokojeno,protože bere podstatně méně něž před rokem a to z toho musí živit rodiny.Plat řidiče v Penamu za měsíc je podstatně menší než útrata za to, co koupíte dcerušce jen tak pro radost na sebe.Chtěl bych Vám popřát do nového roku mnoho úspěchů v dalším okrádání Vašich zaměstnanců a ve Vašem bohatnutí v roce 2010.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit