-
Pane INg totality okupace čssr,vy kapitalista miliardář padnete až s Putinem.
V remerxu se mně vysmívají a neberou mně jako zákazníka když za svaření jejich špatného rámu chtěli šestset korun za čtvereček dva centimetry nezabral čas den práce svařování.
Z jakých důvodů je stejně velké DPH v procentech jako na auta která smradí a ničí krajinu ,když jste zavedli zvýšenopu daně na staré auta,které si mohou dovolit jen chudí lidé co si nenakradli DOTACEMI aGROFERTU A ROPNÝMI PODVODY LEHKÝCH OLEJŮ.
cHDUÍ LIDÉ JEZDÍ NAKOLECH Z NOUZE NIKOLIV LUXUSU ŽE SE NĚKAM DOVEZOU AUTY K CYKLOSTEZKÁM.
dph NA SOUČÁSTKY JÍZDNÍCH KOL MÁ BÝT SNÍŽENO NA PĚT PROCENT,NEB JÍZDNÍ KOLA ZACHOVAJÍ ČISTOTU OVZDUŠÍ A NEVYTVÁŘÍ ODPAD PNEUMATIK JAKO AUTA.
vY CO SMRADÍTE I LETECKOU DOPRAVOU NECHÁPETE ŽE plANETA zEMĚSE SPÁLÍ SLUNCEM KVŮLI vÁM CO JEZDÍTE V AUTECH A ČERNÁ AUTA TOPÍ CELÍ DEN.
bRACHTL aNTONÍN ZA ZVRHNUTÍ KAPITALISTU MILIARDÁŘŮ NIČÍCÍ LIDI VYSOKÝMI NEURVALE DANĚMI CHUDINU KOLAŘŮ Z NOUZE -
Pro mě bývalý komunista a estébák není žádná osobnost.Je to odpad lidské společnosti
-
-
Mám pocit, že nemáš rozum, jak můžeš dělat právníka?
-
-
Babiš jako velký zvíře na PZO a samozřejmě komunista jako prase měl největší informace o investicích a náležitě toho využil po roce 1989 při privatizaci, dnes je 2 nejbohatší člověk u nás.Na ministerstvu má kolem sebe 17 estébáků a sám čeká na odvolání ve věci spolupráce s STB.Včera jsem se dočetl, že u něho pracuje 18 estébák.A toho člověka si mám vážit?Když ho vidím, je mně špatně.Pro tohle jsem nepodepsal Chartu 77. Je mně 72 let a stydím se za něho
-
-
-
S potěšením sleduji, že se někdo stará o náš průmysl, potravinářství a podporuje české zemědělské prvovýrobce.
O to více mne zaskočilo, že když se našla v českém výrobku - salámu Krahulík konika, bylo to z italské suroviny. Asi by to chtělo vysvětlit, třeba ve Vašem týdeníku 5+2 dny.
A že by potvraviny v Česku byly levnější než v Německu, jak jste tvrdil "našemu úhlavnímu příteli" Bártovi v televizi, také podle mého není pravda (viz např. pořad Peklo na talíři). -
-
Pane Jiroute, pokud jste PEČLIVÝ sledující této kauzy, pak jistě víte, že testy, kde se objevila konina, byly interní testy společnosti TESCO, oficiální testy od SZPI toto zjištění nepotvrdily!!! V minulém případě šlo o to, že podíl masa v salámu Krahulík je menší, než je uvedeno na obalu, tzn. že je tam víc tuku, než masa - opět interní testy TESCO... Pozorný divák si může snahu tohoto obchodního řetězce pouze domyslet, dle mého názoru chce tohoto dodavatele 1.) poškodit a na základě toho následně 2.) vylistovat ze seznamu dodavatelů, jako se to stalo u jiného řetězce s pečivem... zkuste příště více číst mezi řádky... a o panu Bártovi napište více, třeba, jaké má zkušenosti s chovem skotu, prasat a drůbeže a následně zpracování těchto komodit, že se do tohoto tématu teď tak naváží... je to nula, byl a bude! Ve vysoké politice pan Bárta skončil. Mějte se. Radek Maxa
-
-
Pekný deň pán Babiš,
je to určite Vaša šikovnosť, že ste sa tak dokázal vypracovať - Vaše obchodné a manažérske schopnosti. Ja pracujem na východe Slovenska aurčite je tu priestor i pre vás. Určite by som Vám tu vedel aj ja byť nápomocný, veľmi rád sa s Vami stretnem ak samozrejme budete chcieť.
S úctou -
Dobrý den pane Babiši,
Myslíte, že bych pro vás mohl nějakým způsobem pracovat z domova? jsem invalida a chtěl bych si vydělat na novou střechu na starým domě. Děkuji nikde na vás neni žádný kontakt abych mohl napsat přímo vám zde je kontakt na mne kralsumavy125@seznam.cz děkuji -
Cronwel - ten pozvedl Angli na mocnost....umíš to také...vím...jdi dál...
Co provádí politici???? -
Pane Babiš o mně se vyjádřil MUDR KOnečný expert soudnictví že žiji v bludu a musím podstoupit léčbu,to zní jako z hono na Bohyně Žítkovské Bohyně ač mně je Padesát pět let a bludy mám takové jako grenze polizei v době války,co chránili aby s enešmelilo a lidi žili poctivě a nepředražovali práci ani potraviny .
Nadohocená Kvitová Wimbledonu,Podhocená vila Mynáře Hradní kanceláře to vše jsou mé bludy kterak kritizuji a nedivím se že i polslanci jsou tací jako je sociální demokrat Mynář a že expert zemědělství nepoznal pšenici 300 hektarů od plevelu ,je jako když Bend s deviti miliony a čtyřiceti hektary od pozemkového fondu,kritizuje s bradkou podnikatele co jim to nesype z zakázek strojírenství pro nácky .
Antonín Brachtl -
-
Kdybych byl váš lékař já,jste zavřený hluboko pod zemí a nechal bych roztavit klíče,bez možnosti návratu do společnosti,tak buďte rád,jakého doktora,zatím,máte!!!
-
-
Andrej Babiš má pravdu a je nejlepší premiér ČR.
Je to tipický mafián z východu.
-
Andrej Babiš má absolutní moc.
-
Proč zaměstnáváte tolik vietnamců kteří nedodržují hygienické předpisy Nas čechy fyzicky napadají a nic se jim za to nestane a potrestán je vždy čech.Při porážce často způsobují záměrné poruchy když se jim nechce pracovat a čistě hodinkaří. *16*