-
:-*
je úúžasnej,neřekla bych že je mu 27,vipadá tak na 19,,mno je pstě úúžasnej -
drew je sladkej
nechápu jak ho může někdo z naší třídy neznát že jo myley?prostě to nechápu on je tááááááááááááááááá áák hezkej a sladkej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
hezoun
drew je fakt hezkej nemihla jsem uverit ze mu bude 28 a zac je proti nemu nula i kdyz efron je taky dobrej ale na drewa fakt nema a drew ma fakt krasny hlas skoda ze on nebyl troy bolton a gabrieella montez nebyla selena gomez i kdyz venessa neni spatna herecka -
-
Re: hezoun
Jo, přesně, taky bych to prohodila, jako ne že bych měla něco proti Zacovi a Vanesse, ale oni by byli lepší.
Všichni, i já, jsem si myslela, že Zac všechno zpívá a on to všechno nazpíval Adbrew, Zac je oproti němu NULA.
Jinak Vanessa zpívá dobře a je známá jenom, protože hrála v muzikálu. Podle mě má Vanessa hezkej hlas, ale Selena má hezčí. *4* *14* *1* -
-
Re: Re: hezoun
Hodně lidí bylo zmateno jeho zpěvem v HSM. Zac Efron nemohl uzpívat vyšší tony a tak některé songy byli smíšené s hlasem zpěváka Audrew Seeley. Ve druhém pokračování zpívá už "pouze" on sám.
neboj, zpival v hsm i Zac, tk zase netvrd, ze je nula :)
-
-
-
miluju
zac je nula když za něj drew musí zpívat a mluvit.....jináč andrew v tom filmu a zase jedna popelka je krásnej... *14* *14* -
Wow!!!!
No tak tenhle kluk je sexy!!!!! *14* *14* -
-
jeeee
Ten Drew je krásnej,nevědělaj sem,že tu jsou tyhle diskuse a myslím,že Drew je moc kráásnej a kdo má víc rád Zaca je CVOK! *4* *5* *15* *14* *14* -
-
Re: jeeee
jo a zrovna se mi ten film a zase jedna popelka se Sel a drew načítá oni jsou božíí
-
-
-
Zac je nula Drew je lepsííí
Zac?? NUla a velká jak si může říkat zpěvák , když mu někdo musí propůjčovat hlas!!To je fakt hrůůůůůůza!! *13* -
Andrew Seeley
Ahojky,Drew je super zpěvák a herec ve filmu moderní popelka 2 je boži..je to nej filmík.jo a s tym zacem jen v 1 misto neho zpival protoze nevyspival vejsky,ale 2 a 3 uz zpíval sám,ale mezi náma si myslím,že je drew lepší než Zac xD -
-
Re: Andrew Seeley
O hodně!!! *13* *13* -
Re: Andrew Seeley
zrovna ted sem se chtěla ptát jak to s tím zacem bylo=) ale upřímně když sem ho viděla v Moderní popelce 2 vedle Seleny tak bych je tipla že jsou stej stejně staří....a taky si myslim, že je lepší než zac
-
-
ahoj
drew je nej zpěvák neřekla bych mu 27 . *14* *14* *14* *14* *14* *14* je ůpe bestovej . se Selenou jdou ůžasně k sobě jsou skoro stejně vysocí v tom filmu je ůžasnej Joe Parker (myslim teď another cinderella story )Moderní Popelka 2 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Omg vy jste pipky
vy nemáte rádi Drewa jenom protože je Zac neschopnej a neumí zpívat? :D omg ste trapnýýý :D zac to nevyzpíval tak ho Drew ochotně nahradil,jinaak by byla efron v řiti... a to si zac řícká zpěvák,pche *15* -
-
Re: Omg vy jste pipky
souhlasím *4* -
Re: Omg vy jste pipky
*1* *1* *1* *1* *1* *1*
přesně
-
-
Sladkéééj:-*
Nechápu proč tady rešíte zhe zpíval místo Zacka tyd on toho nazpíval aj sám a taky si zahrál spoustu skvelych rolí i ve filmech no je proste sladkej:-* Best film ktery natočil je samo Moderní popelka 2