-
Omg vy jste pipky
vy nemáte rádi Drewa jenom protože je Zac neschopnej a neumí zpívat? :D omg ste trapnýýý :D zac to nevyzpíval tak ho Drew ochotně nahradil,jinaak by byla efron v řiti... a to si zac řícká zpěvák,pche *15* -
-
Re: Omg vy jste pipky
souhlasím *4* -
Re: Omg vy jste pipky
*1* *1* *1* *1* *1* *1*
přesně
-
-
:-*
je úúžasnej,neřekla bych že je mu 27,vipadá tak na 19,,mno je pstě úúžasnej -
Mazání a rozhraní
Projela jsem si diskusi a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat, a to včetně vulgarit v nadpisech!!!
Éra urážek (jak vzhledem k osobnostem, tak vzájemně mezi sebou) definitivně skončila! *13* -
-
Re: Mazání a rozhraní
jestli to smazete tak vas dam k soudu!!ch a co mi na to ted reknes?ha ha mam na to totiz velke pravo!! -
-
Re: Re: Mazání a rozhraní
:D :D :DD Kdo jako jsi? -
-
Re: Re: Re: Mazání a rozhraní
neumis cist ja sem BOREC!!!!!!!luzre a sem fak bohatej narozdil od tebe bezdomovce posranej!!
-
-
-
Re: Mazání a rozhraní
jo jenže oni si začínaj tak co -
-
Re: Re: Mazání a rozhraní
jo přesně at se oni staraj sami o sebe pak my na ně nebudem vyjíždět a je to *3* -
-
Re: Re: Re: Mazání a rozhraní
tj jako možná sme vulgární ae oni nás nemaj co poučovat -
-
Re: Re: Re: Re: Mazání a rozhraní
přesně
-
-
-
-
-
Zac je nula Drew je lepsííí
Zac?? NUla a velká jak si může říkat zpěvák , když mu někdo musí propůjčovat hlas!!To je fakt hrůůůůůůza!! *13* -
hezoun
drew je fakt hezkej nemihla jsem uverit ze mu bude 28 a zac je proti nemu nula i kdyz efron je taky dobrej ale na drewa fakt nema a drew ma fakt krasny hlas skoda ze on nebyl troy bolton a gabrieella montez nebyla selena gomez i kdyz venessa neni spatna herecka -
-
Re: hezoun
Jo, přesně, taky bych to prohodila, jako ne že bych měla něco proti Zacovi a Vanesse, ale oni by byli lepší.
Všichni, i já, jsem si myslela, že Zac všechno zpívá a on to všechno nazpíval Adbrew, Zac je oproti němu NULA.
Jinak Vanessa zpívá dobře a je známá jenom, protože hrála v muzikálu. Podle mě má Vanessa hezkej hlas, ale Selena má hezčí. *4* *14* *1* -
-
Re: Re: hezoun
Hodně lidí bylo zmateno jeho zpěvem v HSM. Zac Efron nemohl uzpívat vyšší tony a tak některé songy byli smíšené s hlasem zpěváka Audrew Seeley. Ve druhém pokračování zpívá už "pouze" on sám.
neboj, zpival v hsm i Zac, tk zase netvrd, ze je nula :)
-
-
-
očklivej
je taaaak očklivej -
-
Re: očklivej
ty pi.o jedna vymrdana ja ti tak urvu tu tvoji pitomou hlavu kez bys spadl(a)při porodu ze stromu a udusila se pupecni snurou ty ku.vo jedna,popelnice prasiva ktera chytla vzteklinu nekde pod mostem kde bydlis a spis ve vlastnich hovnach a chcankach a ty hovna ktery vyseres tak je zapalujes aby ti bylo jednou za rok aspon trochu teplo a preju ti az jednou pujdes nekde mezi lidi tak aby ti z letadla spadlo hovno na hlavu a ty bys ho sezrala a zjistila ze je to tvoje nejlepsi jidlo a jestli uvidim ze tam o drewíkovi neco blbiho jeste pises tak te tim hovnem udusim! -
-
Re: Re: očklivej
Promiň, já s ní/m taky nemohu souhlasit, protože je krásnej, ale teda to, co sem píšeš, je fakt trochu moc, nemyslíš? -
-
Re: Re: Re: očklivej
ne nemyslim hi hi ty posrany hovno!
-
-
-
Re: očklivej
za to TY jsi urcite nadherna... -
-
Re: Re: očklivej
to zas ne ae po světě choděj mnohem hezčí kluci než drew seeley už sem jich viděla tolik vlastně je vidim každej den -
-
tohle je drewik fakt krasnej kluk podivej se na sebe ty nevis ani tuk!!!!ted ti napisu co si,LŮZR!a odpadluj stou kanoji s kterou si sem pritahla (hi) -
Souhlasím s tebou, že po světě chodí mnoho hezkých kluků, ale nemůžu s tebou souhlasit, že je ošklivej. Spíš naopak, je krásnej a v Popelce je fakticky boží. Viděla jsem seriál s jemu podobným hercem, ale ani ten se mu nevyrovná. -
xQo souhlasim s tebou mě se tky nelíbí -
-
Re: Re: Re: Re: očklivej
tj mě se taky moc nelíbí znám lepší ae zase musíte uznat že dobře hraje v popelce to sem se natlemila *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: očklivej
no to zas jo *1*
-
-
-
-
-
-
Andrew Seeley
Ahojky,Drew je super zpěvák a herec ve filmu moderní popelka 2 je boži..je to nej filmík.jo a s tym zacem jen v 1 misto neho zpival protoze nevyspival vejsky,ale 2 a 3 uz zpíval sám,ale mezi náma si myslím,že je drew lepší než Zac xD -
-
Re: Andrew Seeley
O hodně!!! *13* *13* -
Re: Andrew Seeley
zrovna ted sem se chtěla ptát jak to s tím zacem bylo=) ale upřímně když sem ho viděla v Moderní popelce 2 vedle Seleny tak bych je tipla že jsou stej stejně staří....a taky si myslim, že je lepší než zac
-
-
,
dost se k Selene Gomez hodil v tom filmu..a nebyl vubec videt ten veliky evekovy rozdil, -
miluju
zac je nula když za něj drew musí zpívat a mluvit.....jináč andrew v tom filmu a zase jedna popelka je krásnej... *14* *14* -
mishell
on je krásnejj =) hlavně v tý popelce =))) ;)) *14* *14* *14* *14* *14* *8*