-
jte takovy nuly a to vsicni co ho nemate radi *16* od ted sem vase nocni mura *8* hi hi at se vam zdaji krasny sny jo a vetsinou se plizim potichu a pridu jak zavrzou dvere ale jen pozde v noci tak se bojte ha ha hhhhaaaa *16*
-
jj
je náhodou hezkej.. a líbí se mi víc než zac....a neveděla jsem že to za zaca v hsm1 zpíval zrvna andrew...ale je dobej mám ho docela ráda a už se těšim na popelku -
andrew vs. Zac...
mno s tim zpivanim jde o to, ze Zac proste zpivat neumi a vsechny pisnicky v hsm, kde zpiva Zac jsou vlastne smiseny s hlasem Andrewa Seeleyho.. a proto je na koncertech on a ne Zac.. On to proste nevyzpiva... -
-
Re: andrew vs. Zac...
přesně tak!
-
-
A zase jedna popelka upa BESTOVNÍ FILMÍK
já věděla že Zac nezpívá všechno v HSM1,ale nevěděla jsem že to za něj zpívá zrovna Andrew.Andrew vůbec nevypadá že by mu bylo 27 a v moderní popelce je fakt super ten film si pouštím pořád dokola,hlavně protože Selena Gomez je pro mě ta nej herečka a ten poslední tanec na té soutěži prostě bezkonkurenční *3* *3* *3* -
-
Re: A zase jedna popelka upa BESTOVNÍ FILMÍK
Přesně tak mam to doma a pustím si to aspoň 4x deně upe super film *14*
-
-
..
Vy jste blbí, když se vám nelíbí tak co sem lezete....Každej má jiný názor, lae taky je rozdíl něco si myslet a něco jinýho říkat nebo psát....Jako asi když se vám nelíbí hezcí kluci, tak to budete na ty škaredý že??? Protože vám asi nic jinýho nezbývá.... Jste ubohý... *5* *5* *10* -
-
Re: ..
náhodou nám se hezký kluci líběj já bych řekla že na škaredý seš ty a starej se o sebe my tě nebudem poslouchat my si tady budem dělat co chcem a psát co chcem tkže di někam -
-
Re: Re: ..
ne nebudes sem psat co chces jinak uvidis ty LŮZRE -
Re: Re: ..
přesně *5* -
-
Re: Re: Re: ..
No, je to věc názoru. A to vaše dohadování o tom, jestli se vám líbí či ne, je taky úplně normální, ale kolik vám je? Vždyť to je úplně zbytečný se takto dohadovat. Jo a mimochodem, mně se Andrew líbí určitě mnohem víc než herec, který hrál v jednom seriálu a je mu děsně podobnej. (A to je MŮJ názor).
-
-
-
-
Love
Happy birthday Drew and congratulions with Selena....... *14* -
je hezkej a vte popelce mu to sekne *14* *14* *14*
-
frajer
je to frajer stahně te si film moderní popelka 2 a tam hraje on *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* -
-
Já to znám pod názvem A zase jedna popelka ale de to stáhnou i jako moderní popelka 2 *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Blee
podle me bylo pekne trapny když zastupoval na koncertu zaca, a jako proooč ?? a byl na podiu upe trapackyyy *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* -
-
Re: Blee
no Andrew Selley zastupoval Zaca na konzertu z duvodu ze Zac natacel nebo tak neco a tak byl hlavnim nahradnikem z duvodu ze za Zaca v high school musical 1 zpíval nějaké vysoké tony ktere Zac naumel vyspívat dvojku a trojku uz zpival jedine on ale v jednicce neumel zaspívat vysoke tony a tak to vzdicky prepli na Addrewa Sellyho a ten to zpíval za nej(bylo to na jednom blogu)ale oba jsou fesaci -
-
Re: Re: Blee
na yuotube si poslechni hlas Andrewa a pak poznáš že všechno zpíval on *3*
-
-
-
Moderní popelka ke stažení česky
Ahoj u mě na blogu je kompletní návod na stažení Moderní popelky 2 i s českymi titulkami:-)
selenagomezweb.blog .cz
*4* -
-
Re: Moderní popelka ke stažení česky
plosim tě...nemužeš mi napisat odkaz na ten filmecek...nemuzu ho nikde najit Mdd
-