Přejít na výpis diskuzí

Andrew Seeley

OSOBNOST 17.7.2008 
97 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tancuj tělem i duší !!

nejde o to odkud člověj je nebo jak vypadá,jestli je sexi ale o to co umí, Andrew je úžasní tanečník netancuje jen tělem ale i duší proto si zasluží obdiv ne jen protože dobře vypadá. Ráda bych ho vyděla tancovat neživo ale né proto že musi ale poto že to dělá rád....
  • pavlusqa

Hezoun

On je fakt hezoun hlavne ty oči *14* *4* *1* A v Moderní popelce 2 je nej *14* *4* *14*
    • Re: Hezoun

Je vazne hezkej a nejvic se mi libil ve filmu Popelka jak tam hrál se selemou gomez fakt super film *1* *1* *1* *3*
  • Tak jse tady znova chcete aby vás milaček přiel k nám?Pokud ano shanějte lidi aby vás bylo co nejvic ve fanclubu jelikož je to v řešeni s promotery a jestly jste fandove kopirujte a šiřte to dal mezi lidi Diky znova všem!PS:Opět se přihlasím dkyž budu vědět vic!Hezky večer všem
  • ahoj všem fandum chtěla bych se podělit dnes jsem psala s drew na twitteru řešila jsem dza někdy byl v česku a on mina to odepsal tohle :drewseeley Drew Seeley
    @
    @adinka21 not yet! Some day-------Tak jendou sem dorazí ale myslím spíše jako na dovču než na koncik pokud s eněco vic dozvím budu vás kontaktovat diky
    • prosim te kdyz budes na twittru jsem Linda Šaradínová napis mi
  • kikiss11

Wow!!!!

No tak tenhle kluk je sexy!!!!! *14* *14*
    • jeeee

Ten Drew je krásnej,nevědělaj sem,že tu jsou tyhle diskuse a myslím,že Drew je moc kráásnej a kdo má víc rád Zaca je CVOK! *4* *5* *15* *14* *14*
      • Re: jeeee

jo a zrovna se mi ten film a zase jedna popelka se Sel a drew načítá oni jsou božíí
  • terezkaw-v.a.n.e.s.k.a.

drew je sladkej

nechápu jak ho může někdo z naší třídy neznát že jo myley?prostě to nechápu on je tááááááááááááááááá áák hezkej a sladkej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Všecičko nejlepčí!

Happy Birthday!! *14* *14* *14*
  • .... :P

Drew je pěknej ani bych neřekla že mu je tolik...je úplně boží, ale zase bych kecela kdybych řekla že Zac je hnusnej oba jsou krásní a k sežrání... *3* *14*
  • film

nevi nekdo jak se jmenuje film jak se naky kluci snaži zbalit holku ktera je oškliva a pak se vylepši a zjisti že ten kluk se o ni vsadil a pak to dobadne jako skoro každej film nebo aspon kdo v nem hraje *4*
    • Re: film

Taková normální holka =))
  • Je to bezvadnej tanečník. Vím o čem mluvím 10 let sem tančila tak si umím představit jak musí trénovat i když má talent. Je prostě boží a dokonalej tanečník.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit