-
nic moc
Potkala jsem Anetu na jednom festaku, no a teda bez make-upu vypadala dost hrozně. Jinak v ulici jsem ji vzdycky mela rada, ale tohle byl opravdu extrem. *9* navic mela takovou otrhanou kabelku, ktera vypadala jako by ji prave vytahla z popelnice. -
Aneta Krejčiková
Anetka Krejčiková
.....
slečna.užas
. sexy.mladunka------
genialni
zbo -
Re: Re: Francie
*3* *4* *16* -
Skvělá
Milá Anetko, jsi skvělá herečka budu Ti držet palce až budeš seriálové mamince z Ulice říkat že čekáš miminko a věřím že ty to zvládneš na jedničku.Přeji Ti krásné prázdniny plné sluníčka a pohody.A jestli Ti to někdy výjde ozvi se budu moc ráda *14* *14* *4* -
Re: pěkné fotečky
a to ty nejhezčí zde chyběj *3* -
Re: Re: Re: Francie
Tak ja to beru:) -
pěkné fotečky
krásná nemá se za co stydět *14* *14* -
vše nej
Ahoj Ani...ty sem nechodíš, co? ale to je fuk..prostě sem ti chtěla popřát vše nejky k narozkám...měj see...pá *4* -
Re:
tak tím si jí určitě udělala ohromnou radost... když jí budou psát samí úchyláci - dobrák od kosti, něco jako soudruh Rath -
Re: ANETKA KREJČÍKOVÁ JE DOKONALÁ
to je její E-mail sama sem jí něco napsala
Anetkakrejcikova@seznam.cz -
Re: Re: *3*
tak se podívej do zrcadla a pak se ozvi..=Da co že má pihy?...se poser...ona za to snad může?lol..ta inteligence dnešních lidí mě fakt dostává=D -
TýTý dávám Anetě!
Úžasná holčina, dost vyvinutá na svůj věk a mimořádně a nápadně krásná! *14* Možná je i romantička???? V každým případě je pro mě nejzajímavější postavou o které se nyní mluví. *3* Dal bych s Anetkou řeč, věřím, že by to bylo zajímavý..nemám na mysli perverznosti, chtěl bych ji poznat. -
Re: Re: *3*
mně se zase nelíbí ta tvoje čeština, nechceš se nejdříve naučit česky - než začneš takto omezeně reagovat ??? *13* -
Re: *3*
mě se Aneta vůbec nelíbí
vipasená je pihatá je *10* -
nechápu
Nechci vám nic říkat.. ale chováte se jak malý fagani.. Buď ste malý nebo věříte na lásku na první pohled :D Se chováte jak blbci..:D Tady pišete že ste se zamilovali když ji neznáte..:D -
Re: Re: Anetka TOP Star
Čauky Anetko! *14* Opravdu jsi to ty? *3* Pošli mi mejlíka, podívej jak jsem už zkroušenej... *9* Holka, drž se, jedeš dobře, jen by to chtělo asi průbojnější management, ale nebudu kritizivat, neznám detaily. Rád bych s tebou trochu komunikoval, pošleš "autorizovaný" mejlík? *7* Přeju hodně úspěchů a dobrých přátel! Snad se někdy i potkáme... *4* -
ANETKA KREJČÍKOVÁ JE DOKONALÁ
Aneta Krejčíková je nádherná a čistá osobnost! Sexy a s krásnýma očima! v podstatě není na ní nic, co by nebylo dokonalý! Nedivím se, že se tu o její přízeň perete, včetně naivních pozvánek kamsi do Tramtárie. Já bych neměl snad větší přání, než mít ji jako svoji životní partnerku. Věřím, že je skvělej člověk, ale pokud jde o vzhled je zcela bezkonkurenční! Možná jsem zamilovanej.... ;-) *4* *14* -
Re: Francie
Myslíž, že Aneta je primitiv? :-) Já o tom dost pochybuji! :-D Ale tvůj příspěvek mě pobavil... *1* -
Kozičky
Ty její kozičky jsou nádherné!!! *14* -
Re: Re: Francie
Tak to jsi se krapet seknul.V mém věku už jsem na pohádky starý. *9* ... Je to jen nabídka,kterou jsem schopen zajistit a zároveň zůstat celou dobu mimo hru.Po nějakém seznamování neprahnu.A aby to bylo komplet,tak ten týden ve Francii by byl pro dvě osoby a je mi úplně jedno koho si sebou veme.Taková je skutečnost z mé strany.