-
Re: Francie
další naiva? když sem čet ten chat, tak bys byl asi až 10., kterej ji podobně "zval"... "Znám" Anetu 2 roky a nezdá se mi, že by byla buhví jak divá do seznamování s "no-name virtuálními fandy"... Uvidíme, jestli se ozve, třeba se mejlim.... -
Francie
Zdravím naší hvězdu.V chatu na stránkách TV NOVA jsem vyčetl,že by Aneta ráda cestovala a poznávala cizí kraje.Jelikož nemám jinou možnost a údajně se tady občas objeví,nabízím touto cestou možnost strávit týden ve Francii.V lokalitě dle vlastního výběru.Takže teď už záleží jen na ní samotné. -
*3*
čau Aneto.Já se asi zbláznim.My jsme se narodili ve stejný den , měsíc i rok :-D fakt sem si to nevymyslel!!!asi tě miluju tak prosíím odepíš.:-) *14* -
Re: Re: Re: pomoc
hasný dík seš ochota sama aláh ti to vrátí *1* ne fakt díkes seš friend -
Re: Re: Re: pomoc
Teď si mě rozesmál, jde o misunderstanding.... já a Anetin bodyguard, to se jí budu muset zeptat, jestli by o to stála :).... Na vysvětlenou: bez "svolení" dotyčné(ho) nešířím její(-ho) kontakty... Aneta sem chodí (viz. níže), tak pokud uzná za vhodné, tak ti odpoví.... Přeji hezký den. -
Re: Re: pomoc
tak co s tim mailem dovolíš mi si s ní psát nebo ne? Kámo a trochu bys měl vychladnout o nic nejde borče -
Re: Re: pomoc
sry bodyguarde chci si sní jenom psát nejsem žádnej úchyl ani nic takovýho jestli chceš vidět jak vipadám tak mi dej tvýho maila a já pošlu moje fotky nebo klidně i moje líbko chat.lidé atd kapiš prostě nejsem nějaký hovado který by tohop chtělo zneužít hledám akorát new kámošky -
Re: pomoc
tak mail na ní mám, ale nevidím důvod, proč bych ho měl bez jejího souhlasu někomu dávat... -
pomoc
prosím pošlete mi ma mail (karlos17@seznam.cz)její icq nebo mail prosím díky moc -
kontakt
zdarec jak se tu všichni máte budete mě mít za idiota ale aneta je vážne pěkná a s tou láskou to bude taky na dobrý cestě proto vás prosim pošlete mi na email karlos17@seznam.cz její icq nebo maila fakt prosím děkuju předem -
Re: je krásná
to jo máš recht je to kunda nemáte na ní někdo pls mail nebo icq moc prosím pošlete mi to kdyžtak na mail karlos17@seznam.cz -
je krásná
nevim jak vám ale me se moc líbí asi jsem se zamiloval *14* -
fotky z profilu AK
....tak jsem přidal pár fotek, snad to nebude Anetce vadit... Byla by škoda, kdyby zde ty nejzdařilejší chyběly... *3* *8* -
Re: <3<3<3
tak to je smůla, me too *1* *1* -
<3<3<3
I love her *3* -
Re: Re: Re: Re: anetka
...y *9* -
Re: Re: Re: anetka
hmm :(, krom rozhovoru z letní herecké škole tam žádný hudební výstup nevidím... *15* -
Re: Re: anetka
http://www.youtube.com/watch?v=x5Ov 0-_SHqA&feature=related -
ABSOLUTNÍ JEDNIČKA
Jen lopata může dát Anetě Krejčíkové méně bodů, než "nejvíc"! Ona je absolutní AAA rating mezi českými celebritami a já se jen divím, že nikde není vidět! Bejt to v USA, už má za sebou 10 filmů a dva Oskary! Jsme poněkud mimo, že? *7* -
...
Zdravím vás všechny, můžu jen potvrdit, že Aneta je sympatická, hezká...(dala by se toho vypsat spousta). To že je Anet sympatiská se mi potvrdilo na vlastní oči a uši, měl jsem totiž možnost s ní natáčet pořad pro čt1(trapasy), i když jsem byl jen jako kompars. Anet na nás i všechny ostatní byla milá a bylo vidět, že hvězdné manýry se jí vůbec netýkají. Rozhodně by mi udělalo radost se sní eště někdy setkat a poznat ji trochu lépe. *4*