Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ANET JE SKVĚLÁ

Anet je nejlepší zpěvačka na světě
    • Re: ANET JE SKVĚLÁ

A taky se mi líbí cd Dotyk.Poslouchám ho skoro každý den.
  • Anetko

Podle mně si super už jsem ti psala na e-mailm doufám že si ho doostala!
    Jseš moc fajn spíváž hezky a moje maminka když doma uklízí věčinou si pouští tvoje písničky je jako já moc ti fandíme! *4* Jsi moc fajn *1* Fandím ti strašně moc nevšímej si těch náfuků!U nás ve třídě říkají že je lepší Šárka alepodle mně si nejlepší ty no rozmluvit se mi jim to nepoveedlo ale to je jedno si Fajn měj se!Katka *3*
  • Anetka

Zpívá hezky *5* ! Ale zrovna moc hezká není *13* !
  • nevšímej si jich!!!!

na udělování nějakých cen si můžeš dát, co chceš.je to tvoje věc.Mě se to vždy líbí a účesy se mi taky líbí.kdybych mohla tak tak chodím oblečená i učesaná,ale vzhledem k tomu, že se tento styl nelíbí mím rodičům tak nemůžu.a buváru si taky nevšímej.promě budeš pořád ta nejlepší zpěvačka
  • aneta je kráva..pěkně si to posrala tím že za ní furt leze ten její bratříček..vždyť je převe dospělá..album měla vydat už v létě a hovno..pěkně si to posrala už si ani nezaslouží toho slavíka..vždyť tento rok dělala prd.. *13*
  • Aneto oblékni se na tohoto slavíka jako pořádná ženská a ne jako hašišačka,jak to prosím tě vypadá,když se fotíš vedle Gotta,který je vážně oblečen.Zagorová,Bílá to uctívali to neznamená,že na pódium vleze mutant *10* *5* *16*
  • Diť jsme svobodná země nevím proč by nemohla volit koho chce !!!!! *13*
  • Tak čtu Vaše příspěvky a některé jsou hezké a myslím,že by se líbily i Anetě.Poradím Vám.Napiště ji na oficiální stránky langerovaaneta.cz tak je větší možnost,že by si je přečetla,tady myslím,že ne:-((.Zkuste to.Tam to sice leda tak přeletí okem,ale tady to nepřečte:-).Ale potěší to i fanoušky.
  • Ahojte,som zo slovenska a Anetu mam rada podla mna je supéééér
  • ahojda lidi o5 jsem z5 zavítám k vám tak zase příjdu pápápáp anet a ostatní pá *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit