Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mandaríí

Neodsuzuj člověka, když ho vůbec neznáš!
  • tesař......to bude hodně velký iq......spíváš!!!!!:D
  • anetka

moc ti fandim ja jsem jenom obycejny tesar ale moc se mne libi tvuj spev mas talent a proste krasne spivas
  • tamka

seš normální??jak je vidět nikdo si s tebou psát nechce!jak dlouho tady budeš psát to svoje páááááá pudem drbat celebrity....seš nějaká švihlá neee???
  • ......

Kdo o tobě řekl že si teplouš,tak asi snad měl proč!!!Musíš snad uvažovat,Jardo!!!!Jestli chceš můžem pokecat,tak mi buď napiš sem,nebo na mailovou adresu,pa pááááááááá,můžem potom společně,drbat nějaké celebrity.........první vymysli ty,koho máš nebo nemáš v oblibě!!!pa pááááááá
  • .....

Kdo je Jarda?Ať se mi ozve na Vajcnerova1@seznam.cz
  • jarda

myslim že je to fakt s tebou o ničem ,důležité je že jsi anetovec ...to je dobrá vizitka......ty vždy sem vlítneš a prohodíš dvě tři slůvka a na to vážně se nedá a nebudu reagovat, hlavně že mi vychází obchody v mém podn.právě před chvilkou jsem se dozvěděl že mi jeden vyšel skvělé
  • pro Anetky

Teplouši nejsme. Tvůj příspěvek je příkladem nahánění příspěvků. Už jich tady máte hodně. Nejvíc jich nemáte.
  • jarda

než jsi sem vtrhnul ,tak tady nuda nebyla..všechny si vyhnal a nezkoušej to na mě - nejsem teplouš
  • pro Anetky

Takto se přidávají příspěvky? Je zajímavý, že jinde to tak nedělaj. Mějte se tu! Čau!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit