-
aneta
ANETKA je nejlepší a vždicky bude.Tohle si všichni zapamatujte JASNÝ -
pro A.L.
Petr Bende bude velký borec. Ten překvapí. Aneta je ale hezčí. :-))) -
pro A.L.
Zatím Gába na Anetu nemá. To je fakt. Gába ale výborně zpívat umí. Aneta si umí víc získat lidi. -
Kdyby byla Šárka taková superstar tak by to vyhrála skončila druhá díky svímu ksichtu a možná i drzostí na porotu,ale určitě ne zpěvem jako Aneta!!!!!!!!!
-
nechápu jak někdo může anetě fandit proto že je skromná.já anetu ani trchu nemusima le nějaký stupidní pitomosti tady vo ní psát nebudu...já mám například ráda šárku proto že je hezká,milá,umí zpívat a je to tková superstra......čao!!!!
-
Řekla bych že má Gába podobný hlas jako Aneta,ale Aneta je lepší!!!!!!
-
Diskuse
Aneta je fajn!!! :-)))))))))) -
Aneta je skvělá!!! :-))))))))))
-
pokračování diskuze
Nechci být zase velkým pesimistou. Aneta má výhodu,že si ji hodně lidí oblíbilo. To jí taky dodá sílu. Muži mají o Anetu zájem. Ona umí nejen skvěle zpívat. Aneta je hodně zajímavá, hodně inteligentní a hezká. Přeju Anetě, aby byla v pohodě!! -
diskuze
Nějaký zvláštní idealista už opravdu nejsem. Říkám si, že někteří tam mohli jít právě z důvodu vypískání Anety. Fakt je, že velmi úspěšná Aneta je některými lidmi hodně nenáviděna. To už tak u nás bývá. Doufám, že už se u nás situace bude postupně zkulturňovat. Anetě přeju hodně štěstí!!!