-
Prosim vas nepiste sem ty sracky, je to fakt uplne mimo :o Radsi si dete hrat s Barbinama, - Barbie uz je cela zhava po Kenovi....
-
Má super cédéčko a její image je její věc!Nekritizuji ji!
-
Aneta je super zpěvačka a má skvělé CD.
-
NA KONCI SUPERSTAR,KDY SE MELO ROZHODOVAT MEZI ŠV A TEBOU BYLO JASNY KDO VYHRAJE BYLA JSEM HROZNE RADA ZE JSI VYHRALA,AZ DO TE DOBY CO SE MI DOSTALY DO RUKOU 2 PLAKATY A 2 DESKY TEDY ŠV NO A TVOJE KDYZ JSEM SE NA OBA PODIVALA ZHNUSILA JSEM SE NAD TVYM A ROZJASNILA NAD SARCINYM NO A TO SAME TO BYLO U CEDECKA NO A KDYZ SES JESTE TED OSTRIHALA (PROSTE HRUZA!!!!!!!!!!!!!!) -
Já teda nevím jaká je Aneta a ani Šárina! Ale jedno vím a to že Aneta zpívá stokrát líp než Šárina a že Šárina má v očích napsaný že to je mrcha!
-
Hmmmm...
Jo jsi CELKEM dobrá Ančo ale znám i lepší!!! :op -
aneta
Jsi hodne dobra:)...Jestli si toto budes cist,tak si budes asi myslet:dalsi potrhla faninka...No,ale ono to tak neni.Nejsi moje nejoblibenejsi zpevacka,ale si hodne dobra,myslim,ze nikdy nebudes pysna.Proste si normalni.To u nas ,,star,,nejsou.Ty to ses,tak si toho vaz.Z kritiku nic nemej,oni nevi co rikaj.Zpivas skvele...Ahoj:) -
jsi dobrá
jsi dobra jsi šit ale na mne nemáš a proto mi zavolej´737807737 bejby -
láska
jsi sexsi -
anetka
anet já ti něco povím né tobě né vám ona jde svou ceytou nechte jí bít ona nepřímula tui reklamu protože jí ptschy nezajmaj ona prostě de svou cestou a myslím že se rozhodla správně až vyhraje druhá česká superstar nebude lepší neš aneta to mi věřte a já vám říkám že ona není kašpárek je to rokerka ale není trvdá protože kdyby byla tvrdá tak bi to nebyla ona a je to její problém ona je prostě super a nikdo jí nezBRÁNÍ v něčem co cghce tak jí nechte. ale zato šárka to je pravý opak všude se sere musela bít na fotbalista roku byla trapná a ne jen tam ona je všude trapná tak vi tuý anetu nepomlouvejte ona de svou cestou ona chce to co chce tak i když není v telce to neznamená že jí ta karoera nebaví ona je prostě populární a vždicky bude tak jí nepomlouvejte to je zatím vše čau