Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mimijoe

anet v ostrově

ahojik,taky sem měla možnost vidět anetku v Ostrově,byla prostě ůžasná,prostě naše Anet opět plná energie,bylo ale těžké zůstat sedět když hrala skvelej nápad a vysoké napětí.Anet a celé kapele moc děkuji. *3* *3*
  • KonCík

Dneska sem byla na jejim koncertě v Ostrově;)Bylo to úúúžasNýý:*MILUJU TĚ ANETO A DRŽIM PALCE!Děkuju za podpis a fotku! *14*
  • krasavica

"vkus a etatickou úpravu" estetickou úpravu sa nauc pisat a vkus neni vsetko inac by to nevyhrala a ty jej nesiahas ani po clenky a nikdy sa jej nevyrovnas sa pozri do zrkadla hussy.. *16*
  • kazdy ma svuj nazor!

aneta se mi moc nelibi je to asi proto ze ma na muj vkus moc hluboky hlas ja chodim do sboru a jsem taky hluboky hlas ale ja nejsem zpevacka! *3* nechci abyste me (vy, jeji fanousci) urazeli! *4* ja myslim ze kazdy ma pravo na svuj nazor, nekomu se libi nekomu ne ale take si myslim ze ti lide kteri ji nemaji radi ji nemusi urazet! snazte se me prosim pochopit
  • Re: Re: V první linii

Cože?! Vaňková?To snad ani není možný,ona zpívá?spíš se snaží,ale rozhodně jí to nejde,Aneta je super!! *1*
  • Veronika

Anetu mám ráda,podle mě je upřímná a to co dělá,dělá od srdce.Dokázala se z obyčejného člověka dostat mezi celebrity a zachovat si při tom svou tvář.Šla do toho i když věděla že to bude těžké a já ji za to obdivuju...
  • alice9

Re: Re: V první linii

Kde je teď Vaňková ... ? *9*
  • Re: Re: V první linii

jj taky s tím souhlasím a byla jsem na kncertě a bylo to super, Anet mám od té doby ještě radši
  • Re: Re: dělá zbytečně chytrou ....

Když se vám to nelíbí, tak co sem vůbrc lezete???
  • prodám cd anety

zdravím!
    neměl by někdo náhodou zájem koupit nejnovější cd Anety- Dotyk?? V případě zájmu se mi ozvěte, co nejdříve na mail.Prodám levně!!!
  • nejlepši

Aneta je uplně nejlepši pěvacka na cele republice nebo na celé zeměkouli.cus bus
    autobus *1* *1* *14* *4* *3* *4* *15* *3* *5*
  • Re: ANET JE NEJLEPŠÍ

Anetka I Love You *14*
    Anetka I Love You *14*
    Anetka I Love You *14*
    Anetka I Love You *14*
    Anetka I Love You *14*
    Anetka I Love You *14*
    Anetka I Love You *14*
    Anetka I Love You *14*
  • Anet

Anet je moc skvělá a líbí se mi její všeny písně a když se vámnelíbí, tak co tu teda děláte???běžte si na ty vaše oblíbený
  • Re: dělá zbytečně chytrou ....

Mě se taky Aneta nelíbí neumí zpívat Supr Star měla vyhrát radši Balagová líbí se mi akorát podporuje Světlušku ikdyž taky by mohli mít jiného patrona a vůbec nejhorší písnička od ní je Vysoké napětí no prostě HNUS!!! *15* *15*
  • dělá zbytečně chytrou ....

a přitom mám dvě písničky. nelíbí se mně.
  • Re: V první linii

Fakt s tebou nesouhlasím. Aneta je dobrá a její písnička Voda živá je moc pěkná. Nevím,co proti ní máš
  • Dobrá zpěvačka

*3* *4* AnEta JE dOCela DoBRá ZpěVAčKA. *3*
  • Mám její autogram

Aneta je skvělááá a tak jsem štastná že mám její autogramy.Ale mám jich víc tak pokud někdo chcete písněte mi na e-mail.A mám i autogramy jiných hvězd - pokuď nemáte rádi zrovna Anetu

máš pravdu a aní zpívání je nejde je to hrůza posloucht tu 1 radu Super Star měla vxyhrát Sárka Vankova co na to říkáte

no, taky tě nikdo nenutí, abys ne něj šla! *1* já jsem na něm teda byla a musím říct že to byl fakt zážitek! Už se těším na další konerty teď na jaře, to bude zase parádaaaaaaa. (jo a jak jsi říkala, že hrají v rádiích pořád jen Vodu živou, tak to teda nevim kde jsi to nabrala, tu jsem tam totiž neslyšela dooost dlouho, teď tam přichází Vysoký napětí...a to je sqělá písnička, už se na ni těším *15* ) páááá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší