-
anetka je\" rodinné zlato\"
anetka si zaslouží být zlatou slavicí a měla by společně s náma ,poslat ty staré dámy už konečně do důchodu ,když je to samotné nenapadne a propo : hlasuji pro tu nejlepší pro anetku -
není tak tvrdá, na jakou si hraje. Má co dohánět a je to na dlouho.
-
Anetka je ta nejlepší zpěvačka,byla jsem na jejím koncertě....je fakt skvělá..
-
Já nevím, co tam lidi pošlou. Každý normální a nezaujatý člověk musí přiznat, že Aneta je letos nejlepší zpěvačka u nás. Zlatá slavice už fakticky je.
-
ZAMYŠLENÍ
Člověku byly dány slova aby zdělil co cítí anebo zakryl co cítí.Lidé mohou mít na anetu různé názory podle toho, nakolik se blíží nebo vzdalují jejímu vnímání. Kéž se i my všichni naučíme,dobře používat vše, co nám na tomto světě je svěřeno ,neboť postupně se ze světa stává fyzické i duchovní smetiště. -
Anet, všichni na tebe pějou ódy, ale kdyby jsi byla opravdu tvrdější nic by se nestalo a to mi věř. Na druhou stranu věřím,že ti tohle všechno nespadlo do klína nadarmo a něko s tebe bude.
-
pro liz
Anetě nezávidím. Přeju jí úspěchy. Závistivci si neuvědomí, že Aneta musí dost tvrdě pracovat. Aneta je nejžádanější koncertní umělkyní u nás. To je něco! Dlouhodobý úspěch jejího CD je taky bomba. Navíc má ještě školu. Musí si to hodně odpracovat. Proto jí úspěchy přeju! :-))) -
Dotaz
Mohl by mi někdo říct jestli je pravda,že Aneta bude zpívat na cd Petra Dvorského a sk. Motorband.Dočetla jsem se to na www. motorband.cz dík.Radka -
Proč je Anetka ta nej?????
Anetka je milá,krásná,upřímná holka,která ví,co chce a stojí nohama pevně na zemi.Je prostě ta nejlepší!!!!!!!!! -
Živé vystoupení Anety s kapelou pochválí i náročný kritik. Nedivím se tomu! :-)