Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pozor

Milá imaginární Aneto Langerová. Není pochyb, že talent této umělkyně je velmi výrazný na naše české poměry a docela s odstupem času, se to čím dále tím více potvrzuje. Obávám se však, že dochází pomalu , ale jistě na zabředávání této zpěvačky do určité napodobující se pozice umělecké či životní, která jak se obávám jí není zcela vlastní a je pouze spíše parodující. Každý člověk si chce projít určitou životní poutí, to je naprosto v pořádku, ale obávám se , že v hudbě v které se Aneta Langerová pohybuje, je taková rivalita, že pravé kamárádství je opravdu vyloučené. Aneto víte proč jste zvítězila???? Pro to, že jste byla a snad ještě budete originál a ne prozatímní kopie zpěvačky Dusilové. L.Dusilová je dobrá zpěvačka, ale naprosto odlišná /a hlavně takových hlasů je v ČR 90%/ . Lidi Vás mají rádi pro Vaší originalitu a krásný hlas a vůbec nepochybujte, že to nepoznají. Myslete srdcem a selským rozumem, vždyť máte za sebou svojí rodinu. Promiňte, ale Vážím si Vašeho talentu a proto to muselo ven. Talent máte jenom jednou. Aneto , pomáhat ODS je pomáhat modré totalitě.ODS nás přibližuje Rusku a vzdaluje západní vyspělé evropě
  • pochop to a uleví se ti

zklidni si hormony na někom jiným, u mě si přestřelila. díky Ty bráníš anetu ale ona o to nestojí.Jde si svou cestou a na nikoho se neohlíží.
  • qwzt

ty jsi strevo z hada ty hnupe!!!!!!!!Anetka je boziiiiiiiiiiiiiiiiiiSS a nikdy jinak!!!!!!!!! *3*
  • Anetko jsi super!!!!!Kdy budes zase mit nejakej koncert????????doufam ze brzo,ahoooooj:-)
  • seznam222

ty jsi myslim na konci!!!!!dej ji uz konecne pokoj! nebo budes off!!!!!!! *16* me uz stvou ty tvoje neustaly kecy *13* tak toho nech!!!!!!!!!!!!mejte se hezky pápápápápápápápápápápápá *14*(Anetka)
  • The end

Aneta je na konci
  • Ramazzotti is the Best!!!

Aneta je na začátku.
  • čauvečky

ahojik zdravim vas! jak pak se mame? ja celkem fajn a Anetko jestli jsis přečetla ten e-mail tak pls odepiš nebo se zblázním tak se mějte pápápápápápá(pár důvodů mám) *3*
  • tak to prrrrrr

Anetka je hodny tvor a nemuze za......prostě jestli ji budete nadavat tak uvidite!!!!!!!!! *10* a Anetka ma rada lidičky kolem sebe a co ji podporuji ma rada všechny svoje fandy!!!!!!!!!!!!!!!tak když se vám nelíbí tak si to strčte jinak sem to netahejte!.....nebo uvidite!!!!!!!!
  • ahojky

Jste fakt neuvěřitelný. Díky že jste obětovali někteří oběd pro tento chat a taky vám děkuju za váš čas tady . To vy jste ti kteří mě nafukují energií jako balonek..já jí zas musím posílat dál.... Ty záplavy jsou hrozný...ale to je tak když lidi omezují cestu vodě a myslí si že je voda bude poslouchat ta si vždycky najde cestu sama. Lidem který to zasáhlo přeju hodně odvahy. Tento mailík patří všem a zvláště je pro Petru Valkovou a Michaelu Fialovou . Ahojky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit