-
angelince
angelinko jsi proste skvela -
-
Re: angelince
Angelína je dobra je skvela rtak ji nemusite nadavat angelína je normalní a neni falesna je nornmalini holka jako vsechni ostatni holky a to ze ji takhle pomlouvate je hnusny ano strary sem mela rada ale stary holky neodesli udeali si novou skupinu diamond cats a tak aspon 5angels nebudeme kazit nejakyma nadavkama muzeme mitradi *14* *14* *14* *14* *14* i tak ne proste novi stary urcite budou dobry i kdyz je pravda ze stary se nedaj nahradit ale holky se taky snazi a sou sikovny a angeline to jde hezky a mam ji rada a ale mela sem nejradsi dianku s Tynkou ale ted kdyz sou jiny tak sem si na ne zvikla a nejvic se mi libi Angelina s Nikolkou v 5angels ahoooooooooooooooj a doufam ze uz se jim nadavat nebudemuzeme si to myslet to je hezci nez to psat mam vas rada stary holkyjestli to ctete ale taky mam rada i tadyty. *4* *4* *4* *4*
-
-
Angee
Ahoj Angee jsi skvěla zpěvačka a tanenice užse moc těším na dnešek až se uvidíme *14* *3* -
Ahoj Angee
Ahoj Angee,
jsi skvělá a děkuji Ti moooooc za dopis.Už se na Tebe těším na koncert v Liberci.
Pa tvoje fanynka míša *1* -
Angee je dobrá!!!
Náhodou,Angee jemoc dobrá a hodná!Napsala mi dopis jako členka 5angels a je moooooc sympatická.Ale každý má jiný nzor.... -
Cizinka?
Angelina je z ciziny?? *7* -
-
Re: Cizinka?
Ano angelina je z ciziny je velmi dobrá já codím jen o třídu dál než ona přísahám na svůj život *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* -
-
Re: Re: Cizinka?
jo,vy chodíte do stejné školy?A kde,někde v Praze?
-
-
Re: Cizinka?
asi z Ukrajiny pochází,nejspíš -
-
Re: Re: Cizinka?
taky by mně to zajímalo *7* -
-
Re: Re: Re: Cizinka?
je z Ukrajiny mi se spolu kámošímeeee *3* *4* -
Re: Re: Re: Cizinka?
mně taky