Přejít na výpis diskuzí

Angelina Shestak

OSOBNOST 11.8.2009 
105 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 5angels

angelince

angelinko jsi proste skvela
    • Re: angelince

Angelína je dobra je skvela rtak ji nemusite nadavat angelína je normalní a neni falesna je nornmalini holka jako vsechni ostatni holky a to ze ji takhle pomlouvate je hnusny ano strary sem mela rada ale stary holky neodesli udeali si novou skupinu diamond cats a tak aspon 5angels nebudeme kazit nejakyma nadavkama muzeme mitradi *14* *14* *14* *14* *14* i tak ne proste novi stary urcite budou dobry i kdyz je pravda ze stary se nedaj nahradit ale holky se taky snazi a sou sikovny a angeline to jde hezky a mam ji rada a ale mela sem nejradsi dianku s Tynkou ale ted kdyz sou jiny tak sem si na ne zvikla a nejvic se mi libi Angelina s Nikolkou v 5angels ahoooooooooooooooj a doufam ze uz se jim nadavat nebudemuzeme si to myslet to je hezci nez to psat mam vas rada stary holkyjestli to ctete ale taky mam rada i tadyty. *4* *4* *4* *4*
  • Angee

Ahoj Angee jsi skvěla zpěvačka a tanenice užse moc těším na dnešek až se uvidíme *14* *3*
  • faandilek

Ahoj Angee

Ahoj Angee,
    jsi skvělá a děkuji Ti moooooc za dopis.Už se na Tebe těším na koncert v Liberci.
    Pa tvoje fanynka míša *1*
  • Angee je dobrá!!!

Náhodou,Angee jemoc dobrá a hodná!Napsala mi dopis jako členka 5angels a je moooooc sympatická.Ale každý má jiný nzor....
  • Cizinka?

Angelina je z ciziny?? *7*
    • katerinapu

Re: Cizinka?

Ano angelina je z ciziny je velmi dobrá já codím jen o třídu dál než ona přísahám na svůj život *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3*
      • Re: Re: Cizinka?

jo,vy chodíte do stejné školy?A kde,někde v Praze?
    • Re: Cizinka?

asi z Ukrajiny pochází,nejspíš
      • vashley

Re: Re: Cizinka?

taky by mně to zajímalo *7*
        • katerinapu

Re: Re: Re: Cizinka?

je z Ukrajiny mi se spolu kámošímeeee *3* *4*
        • sisinkasev

Re: Re: Re: Cizinka?

mně taky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: