Přejít na výpis diskuzí

Angelina Shestak

OSOBNOST 11.8.2009 
105 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 5angels

angelince

angelinko jsi proste skvela
    • Re: angelince

Angelína je dobra je skvela rtak ji nemusite nadavat angelína je normalní a neni falesna je nornmalini holka jako vsechni ostatni holky a to ze ji takhle pomlouvate je hnusny ano strary sem mela rada ale stary holky neodesli udeali si novou skupinu diamond cats a tak aspon 5angels nebudeme kazit nejakyma nadavkama muzeme mitradi *14* *14* *14* *14* *14* i tak ne proste novi stary urcite budou dobry i kdyz je pravda ze stary se nedaj nahradit ale holky se taky snazi a sou sikovny a angeline to jde hezky a mam ji rada a ale mela sem nejradsi dianku s Tynkou ale ted kdyz sou jiny tak sem si na ne zvikla a nejvic se mi libi Angelina s Nikolkou v 5angels ahoooooooooooooooj a doufam ze uz se jim nadavat nebudemuzeme si to myslet to je hezci nez to psat mam vas rada stary holkyjestli to ctete ale taky mam rada i tadyty. *4* *4* *4* *4*
  • Sice nemám moc ráda Jara Slávika, ale má pravdu v tom, že děti do showbyznysu nepatří, neříkám že nemají talent, ale myslím že takovéhle malé holky ze sebe dělají akorát nějaké dospěláky a také se tak většinou oblékají. To je všechno!
  • Upřímě 5Angels neposlouchám a nemám je vůbec ráda jsou to holky mého věku ale vypadají jako profy štětky... Ktemu je zvláštní že mají občas koncert v anglii a zároveň vystupují například v obchodním centru na slovensku(teleportacé =D ).A ještě větší blbost je že Angelina chodí ze Zaynem (mile mě to pobavilo =DDD )... Co si vymyslí příště třen¨ba že Nikola chodí z Justinem Bieber a nebo dokonce z Elvisem?? O.o *3* *15*
  • Cizinka?

Angelina je z ciziny?? *7*
    • katerinapu

Re: Cizinka?

Ano angelina je z ciziny je velmi dobrá já codím jen o třídu dál než ona přísahám na svůj život *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3*
      • Re: Re: Cizinka?

jo,vy chodíte do stejné školy?A kde,někde v Praze?
    • Re: Cizinka?

asi z Ukrajiny pochází,nejspíš
      • vashley

Re: Re: Cizinka?

taky by mně to zajímalo *7*
        • katerinapu

Re: Re: Re: Cizinka?

je z Ukrajiny mi se spolu kámošímeeee *3* *4*
        • sisinkasev

Re: Re: Re: Cizinka?

mně taky
  • Angelino jsi ku*** protože si hraješ na dospělou.Mě je 15 let a když mi bylo jako tobě tak jsem si nehrála jako mimina který si hrajou na dospělí. Například ty umíš zpívat ale mě zase de atletika, výpočetní technika a matematika a jazyky: angličtinu, španělštinu, italštinu a nakonec češtinu .Víš tebe baví zpívání mě zase baví tělocvik a z něj atletika.
    • no nemyslím si že tobě takový tlusťošce de atletika.....
      • Mrs.Wesley
        Držte mě ať na ni nevyjedu
    • oukej ať tě baví cooliv nás to nezájíma jo a ku*** si sama *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Mrs.Wesley
      No a co jako??
      Myslíš že nás to zajímá??*16*
      neeeeeeeeee!!!!!a nevytahuj se tady laskavě a jenom Jolie závidíš*16**16**16*sprominutím ale to ty jsi tady ku***
  • tak,ona

má teprv 10,to jsem netušil
  • 5Angels jsou nej

Angelina je úplně normální holka je z Čech jen má anglické jméno já znám třeba Jennifer a Jessicu kterým to dali rodiče! Neznáme to že jsou ukrajinci! A na počítači to upravujou a víte proč? Aby tam dali muziku, aby to nástavili atd. ale ne aby tam změnili jejich hlasy! Na playback zpívaj a víte proč? Protože by to neudíchali oni k tomu ještě tancujou! Zpívat umí skvěle mnohem líp než kdokoli z vás, a to, že někdo říká že někdo umí zpívat neznamená že zpívat neumí, jenom pro to že neumí zpívat on sám! TO JE NAPROSTÁ KRAVINA! Prostě 5Angels jsou navždy nej!!! A Angelinku mám nejradši!
    • duffik
      Jak víš,že já mám horší hlas než ten rozmazlenej spratek ANGEE???Třeba mám lepší.
    • Mas pravdu ale prijmeni ma zajimavy fakt ze jo...Slysela jsem ze ma Angelina na facebooku vlastni officialni stranku zde je odkaz http://www.facebook.com/pages/Officialni-Stranka-Angelina-Shestak/295788593764509
  • donduska

Vše nej

Všechno nejlepší k tvým 11narozeninám

Přeje Donduška =*
  • ty si fjakt pekná holky a umies zpievat ale proc nezpjevas samotno nez snima stimja 5 angelks nebo jak se to pise nechapjem ta si fakt dobrá ale ta skupinja je hroznja ty jim to tam jen dodavjas tu energii :-*
  • http://foto.osobnosti.cz/angelina-shestak-703249
    Tady si moc krásná Fan club 5Angels *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit