Přejít na výpis diskuzí

Angelina Shestak

OSOBNOST 11.8.2009 
105 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ona ze chodila se zaynem tak to určité. :DDDDDDD
  • Angee je dobrá!!!

Náhodou,Angee jemoc dobrá a hodná!Napsala mi dopis jako členka 5angels a je moooooc sympatická.Ale každý má jiný nzor....
  • Wen odešla sama...
    Víš možná mi trochu příjde že mě to mrzí asi nejvíc...
    Ale Naty mám taky hodně ráda a co jsem slyšela tak sii spolu u rozumí.
    Spátky k Vendy,odešla protože se chce věnovat herecké kariéře
    . Díky za pochopení xxAgeexx
  • deena

ehm..

5 angels jsou ubohy maly holky co zpivaj na play back.. *16* *16*
    • Re: ehm..

vadí ti,že zpívají na Playbacku???to bych chtěla vidět,jak bys zpívala ty!! *16* *8* *16* *8* *5* *10*
      • anetinka97

Re: Re: ehm..

Hele lidi, další faninka někoho kdo ani neumí zpívat a museli mu to upravit na počítači.A mimochodem jestli mi zas někdo odepíše chtěla bych slašet jak zpíváš ty...já náhodou zpívat umim jo tak klídek.
    • skih

Re: ehm..

TAKY MYSLÍM *15*
  • Romca10
    ten vzťah so Zaynom nemyslíte važne :DDDDDD
  • Angelinkomj si bezvadná zpěvačka ale aji tak si bezva
  • do jaký chodíš třídy angee?
  • 5angels=pět malejch rozmazlenejch smradů, který si myslí že jsou dospělí! Vy je nemáte rádi protože dobře zpívaj (což mimochodem ani není pravda) ale že jsou hezký! hezký jsou - zpívat umí ale na to aby si mohli založit skupinu????? NIKDY! taky umím třeba zpívat ale když půjdu třeba do superstar tak se mi tam vysmějou do očí! CHÁPETE TO VY ******** FANOUŠCI ?? *16*
    • Máš pravdu!!!!!!!!!!!!
    • tak neasi fracci rozmazlení si myslijou že když zppivaj na playback že jsou borky?! hejbat pusou umí každej ne jak ty p**e zkur*ený..!!!!
  • Vše nejlepší k narozeninám :* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Happy BirdsdayPřidáš si mně na Gb Jindra Matthew Matoušek prosím si krásná hrozně :3
  • FB sorry :3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit