Přejít na výpis diskuzí

Angelina Shestak

OSOBNOST 11.8.2009 
105 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Angee jsi z ukrajiny že? a nebo ze špnelska?já jsem z ukrajiny a jmenuji se Sofia Kalashova
  • Angee jméno je doopravdy Anhelina ne Angelina ;) Je ot napsaný i vtý jejich knížce
  • ahoj lidi ! *1* chtěla bych jen popřát angee vše nej 14 je sladké číslo *14* *14* no prostě to píšu proto aby ste je nepomlouvali ani je neznáte možná písničky nenávidíte ale myslíte že by ste to zazpívali líp ? no hlavně mi neodpovídejte :DDDDD no tenhle coment je pro ziall horik:chtěla bych tě vidět zpívat ty ******!.dobře :D KDYŽ MÁŠ VZTEK NEPIŠ TO SEM OUKEJ ?:DD promiň jestli tě něják urazilo ale tobě by se nelíbilo mít svou vlastní kapelu ?? to by bylo fajn *4* *4* *4* *4* no neřeš hlavně je neurážej

tak čusík

vaše:

wendy shestak *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
    • starej se sama o sebe oukej sladké číslo TRAPNE oukej no jako oukej oukej no prostě oukej ..... mimochodem když už chceš napodobovat aj tak piš ok
    • co sní máš wenda společného
    • Prosimtě..twl..co to je...Každej má svůj názor a každej sem může napsat co chce, tak se uklidni jo
    • Tys mi nandala!!! Už se z tebe celá třesu!!!
      :DDDD
  • Angee 5angels dodává šmrns a taky tu správnou hudbu a jestli se to někomu nelíbí tak ať tu nepíše takové blbosti, že je divná každý je jiný takže se mu Angee nemusí líbit. No a co, že má trochu odlišné jméno je to normální člověk jako my všichni třeba mě se líbí, ale nevnucuji ji nikomu nemusíme ji mít rádi, ale můžeme vím, že to nedává smysl to co tu píšu, ale může za to, že se tak jmenuje ? Prosím Vás nenávist je všude co se takhle zaměřit na mír. A Angelina je super! Pro mě určitě. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Já se taky jmenuji Angelina *3* *3*
  • Všechno nej nej! :) :* *3*
  • uplne te zboznuju a furt jste jen 4 holky *3* *2* *1*
  • Mrs.Wesley
    Ahoj Jolie*3*
    Jsi z 5angles nejlepší a nejkrásnější:-)
    PS: jak to děláš že máš tak krásné vlasy??
  • Každýmu se něco líbí a někomu ne mě se třebva ta jejich skupina líbí tak tam nemusíte psát jesli se vám něco o nich nelíbí třeba já mam Angee rád *14* *14* *14* *14* *14*
    • hele a není to každýho věc co sem napíše???já je nesnáším jsou až mooooc namyšlený
      • Já proti nim nic nemám, ale zpívají dětské písničky a když si troufnou na angličtinu, tak je to hrozný *16* Anglicky neuměj a všechny s prominutím "přiblblé" fanynky děsně fandí a zpívají jejich písničky *1*
  • vy jste iiiiiiiiidddddddiiiiiiiiijjjjjjjooooooootttttttttiiiiiiiii a taky ppppííííííííííččččččiiiiiiiiiiiiii *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit