Přejít na výpis diskuzí

Angelina Shestak

OSOBNOST 11.8.2009 
105 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    Ahoj Jolie*3*
    Jsi z 5angles nejlepší a nejkrásnější:-)
    PS: jak to děláš že máš tak krásné vlasy??
  • Angee jsi nej!!!!! *3*
  • Angelino jsi ku*** protože si hraješ na dospělou.Mě je 15 let a když mi bylo jako tobě tak jsem si nehrála jako mimina který si hrajou na dospělí. Například ty umíš zpívat ale mě zase de atletika, výpočetní technika a matematika a jazyky: angličtinu, španělštinu, italštinu a nakonec češtinu .Víš tebe baví zpívání mě zase baví tělocvik a z něj atletika.
    • no nemyslím si že tobě takový tlusťošce de atletika.....
      • Mrs.Wesley
        Držte mě ať na ni nevyjedu
    • oukej ať tě baví cooliv nás to nezájíma jo a ku*** si sama *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Mrs.Wesley
      No a co jako??
      Myslíš že nás to zajímá??*16*
      neeeeeeeeee!!!!!a nevytahuj se tady laskavě a jenom Jolie závidíš*16**16**16*sprominutím ale to ty jsi tady ku***
  • Ahoj Angee mám tě moc a moc ráda... Jseš z 5Angels nejlepší a nejhezčí..
  • ahoj.Si nej *4* *4* *3* *3* *15* *2* *1* *3*dia
  • Já se taky jmenuji Angelina *3* *3*
  • Nevím proč je někteří pomlouváte a urážíte sami byste to tak nezazpívali!!!!Jsou dobrý já jim fandím,zpívaj pěkně a jsou pěkný hlavně angee jen tak dál holky *14* *4* *3* *2* *14* *4*
  • ahoj angel seš ta nejhesči ti a vendi libite se mi moc a mislim si že ste užasni chci se stebou kamaradit seš užasna heski spivaš a ten tvuj užasnej hlas juuuuuuuuuuuuuuuuuuuu prostě bezva seš rostomila ahoj antonie *1*
  • Angee jméno je doopravdy Anhelina ne Angelina ;) Je ot napsaný i vtý jejich knížce
  • Vše nejlepší !!! *3* *4* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit