-
Ahoj Jolie*3*
Jsi z 5angles nejlepší a nejkrásnější:-)
PS: jak to děláš že máš tak krásné vlasy?? -
Angee jsi nej!!!!! *3*
-
Angelino jsi ku*** protože si hraješ na dospělou.Mě je 15 let a když mi bylo jako tobě tak jsem si nehrála jako mimina který si hrajou na dospělí. Například ty umíš zpívat ale mě zase de atletika, výpočetní technika a matematika a jazyky: angličtinu, španělštinu, italštinu a nakonec češtinu .Víš tebe baví zpívání mě zase baví tělocvik a z něj atletika.
-
-
no nemyslím si že tobě takový tlusťošce de atletika.....
-
-
Držte mě ať na ni nevyjedu
-
-
oukej ať tě baví cooliv nás to nezájíma jo a ku*** si sama *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
No a co jako??
Myslíš že nás to zajímá??*16*
neeeeeeeeee!!!!!a nevytahuj se tady laskavě a jenom Jolie závidíš*16**16**16*sprominutím ale to ty jsi tady ku***
-
-
Ahoj Angee mám tě moc a moc ráda... Jseš z 5Angels nejlepší a nejhezčí..
-
ahoj.Si nej *4* *4* *3* *3* *15* *2* *1* *3*dia
-
Já se taky jmenuji Angelina *3* *3*
-
Nevím proč je někteří pomlouváte a urážíte sami byste to tak nezazpívali!!!!Jsou dobrý já jim fandím,zpívaj pěkně a jsou pěkný hlavně angee jen tak dál holky *14* *4* *3* *2* *14* *4*
-
ahoj angel seš ta nejhesči ti a vendi libite se mi moc a mislim si že ste užasni chci se stebou kamaradit seš užasna heski spivaš a ten tvuj užasnej hlas juuuuuuuuuuuuuuuuuuuu prostě bezva seš rostomila ahoj antonie *1*
-
Angee jméno je doopravdy Anhelina ne Angelina ;) Je ot napsaný i vtý jejich knížce
-
Vše nejlepší !!! *3* *4* *1*