-
Máte to i se vstupenkama :)
http://www.naparbe.cz/clanek/off-road-the-christmas-show-20121004/ -
On si dává pauzu, to jsem nevěděla.... *13*
-
Máte na Angela Někdo e-mail nebo adresu domů??? Je to děsně nutný. Kdybyste někdo milej měl, prosím, dejte...;) Potřebuju... *14* Díky předem moc <3
-
13.4.2012 :Koncert Angela Praha. Divadlo u Hasičů 20 hod.
-
Koupím ! =)
-
Prodám
Prodám originální videokazety Kelly family Over the hump,Growin up 1,Growin up 2,levně,mám i fotky *4* . -
Re: good píseň
ty jedno praštěný morče nemislim to zle jo *3* jo ale písničku an angel je písen od kelly family i když je pravda že je tim pádem i jeho a on jí měl i ve svím albu ale je to jejich všech písnička
*15* *3* *1* *1* -
Re: ANGELO
jo jo je ostříhanej a už se mu narodil chlapeček psal že se mají dobře a že se těší že se brzy uvidíme -
ANGELO
JSOU TEĎ NĚJAKÉ NOVINKY U ANGELA? PRÝ SE NECHAL OSTŘÍHAT A JEHO ŽENA ČEKÁ ČTVRTÉ DÍTKO? NĚKDE NA NĚJAKÝM BLOGU TO BYLO ANI NEVÍM JESTLI Z TOHOTO ROKU. -
Kelly
Jéžiš já byl také na jejich koncertě jak harant v roce 99 či 2000 ve Vídni. To byl masakr ! :-))) pak jsem ovšem prozřel a od té doby jen Iron maiden no.... -
Re: <3 Angelo je nejlepší :))
čauky, já jsem skoro sousedka, jsem z Jablonečák :-)))
NA Anginových webovkách se ukázala zprávička, čekají čtvrtého potomka, takže s návratem na pódium to asi nebude tak žhavý :-( -
Re: Re: <3 Angelo je nejlepší :))
Jo jsou dvě věci který umí dobře: dělat děti a dělat dobou muziku (hrát na škopky)
http://www.youtube.com/wa tch?v=beRZ_DEPA7M -
Re: Angelo
Proboha po kom jsou ty děti tak velký, když Angelo je jak ustřelený kecky *1* -
Re: <3 Angelo je nejlepší :))
Tobě taky:) Angelo si teď dává bohužel snad asi rok pauzu a chce se věnovat rodině, takže nějakej koncert bude asi až za dýl.. -
<3 Angelo je nejlepší :))
Ahojky všem...Moc vám všem závidím, že jste měli tu čest být na jeho koncertu (koncertech :D)...prosím dejte mi vědět někdo jak bude další koncert...já bych chtěla moc jet ale nevím kam a nemám jet s kým (jsem z Liberce kdyby někdo chtěl :D)...Angela prostě miluju a chtěla bych mu popřát k dnešním narozeninám-škoda, že nevím jak :((...jinak všem přeji hezké svátky a šťastný nový rok :)) -
Re: Re: Re: Re: vite...
Souhlas:) ale nechápu, proč myslíš, že se trápí?? vždyť naopak má skvělej rodinnej život a dobře rozjetou kariéru a přijde mi, že vypadá spokojeně.. -
Re: Re: Re: ?
Nene, Patricia a Joey bydlí někde u Kolína nad Rýnem, Jimmy a Kathy střídavě někde v Německu a Irsku, Johnny střídavě ve Španělsku a Německu, Paddy ve Francii a Maite a Angelo taky někde v Německu. A Barby podle nějakých článků v Itálii, podle jiných zase v USA..kdo ví.. -
Re: Brnooo !
Taky mi to přišlo nějaký krátký, ale nelituju, že sem tam jela, bylo to super:) Škoda, že si dává tu pauzu.. -
Re: Re: Brnooo !
ž se nemoho fotit a natáčet to některé návštěvníky absolutn ě nezajímalo a stejně pořizovali nelegální nahrávky. No k otmu se vyjadřovat nebudu. KAždopádně Angi byl hrozně milej, jak vždycky *1* -
Re: Brnooo !
Na koncertě v Brně sem byla se svou sedmyletou dcerou ktere se to moc libylo akorat co je škoda že se tam nemohlo fotit jinak to byl super zažitek a uš se těšime na dalši.Puvodně sem tam šla jenom jako doprovod,ale Angelo mě myle překvapil svym vystoupenim takže to bylo fakt super *4*.