-
Angelo Kelly
Je proste jedinecnej.... *3* Takovej chlapa mit-stastna to Kira *4* trochu zavidim,ale jen trochu *5* Jak nekdo pojede na koncik dejte vedet,bude nas vic a ve vice se to lip tahne ale az ho uvidim tak uz neodjedu nazpet *15* *15* *15* Email:Alena.ederova@seznam.cz -
-
Re: Angelo Kelly
To mi povídej, v dubnu jsem byla poprvé na koncertě a taky se nechtělo domů...... *14* *14*
-
-
Angelův koncert v Praze
Absolutně a totálně smekám před tímhle mladíkem. Na jeho koncert se mi teda 2x nechtělo..., se přiznám..., ale musím říct, že mě moc mile překvapil a po koncertě jsem si koupila CD. A navíc je strašně milej! Fakt klobouk dolů! -
Oncík
Ahojky lidišky, kdo se chystáte na koncert do Plzně??? *3* *3* -
Angelo
to já jsem ho žrala ještě v těch devadesátých letech 1996-97 to byl krásnej... -
-
Re: Angelo
ale ted je taky kláááásnej *14* -
-
Re: Re: Angelo
Samozřejmě, že je klááááásnej!!!!!!
-
-
-
je to fakt good zpevak
ten to zpevak se mi fakt moc libi ale hlavne cummim na jeho klipi,ale ne z toho duvodu ze je nejmladsi z rodiny kelliovich aleu mi opravdu zpivat cisi koupit jeho cd ale nemńi u nasv okresenikdek sehnani tak aspon koukam na jeden adrese tak zatim pa a smekam -
<3 Angelo je nejlepší :))
Ahojky všem...Moc vám všem závidím, že jste měli tu čest být na jeho koncertu (koncertech :D)...prosím dejte mi vědět někdo jak bude další koncert...já bych chtěla moc jet ale nevím kam a nemám jet s kým (jsem z Liberce kdyby někdo chtěl :D)...Angela prostě miluju a chtěla bych mu popřát k dnešním narozeninám-škoda, že nevím jak :((...jinak všem přeji hezké svátky a šťastný nový rok :)) -
-
Re: <3 Angelo je nejlepší :))
čauky, já jsem skoro sousedka, jsem z Jablonečák :-)))
NA Anginových webovkách se ukázala zprávička, čekají čtvrtého potomka, takže s návratem na pódium to asi nebude tak žhavý :-( -
Re: <3 Angelo je nejlepší :))
Tobě taky:) Angelo si teď dává bohužel snad asi rok pauzu a chce se věnovat rodině, takže nějakej koncert bude asi až za dýl.. -
-
Re: Re: <3 Angelo je nejlepší :))
Jo jsou dvě věci který umí dobře: dělat děti a dělat dobou muziku (hrát na škopky)
http://www.youtube.com/wa tch?v=beRZ_DEPA7M -
-
-
-
................
a kdy a kde přesně je prosím vás ten koncert v Plzni *7* *7* *8* *8* -
-
Re: ................
11.4..takže doufám že dorazíš *1* -
-
Re: Re: ................
JUj, to se mi pletou prsty....chjo....
-
-
Re: ................
Koncík je 1.4. 2008 v KD Šeříkovka.....
-
-
good píseň
jeho nej song je An Angel *14* -
-
Re: good píseň
ty jedno praštěný morče nemislim to zle jo *3* jo ale písničku an angel je písen od kelly family i když je pravda že je tim pádem i jeho a on jí měl i ve svím albu ale je to jejich všech písnička
*15* *3* *1* *1* -
Re: good píseň
Tak morčátko, až přijede Agelo k nám(doufám, že v dubnu), tak si určitě nenech ujít jeho koncík. Pak se ti bude těžko rozhodovat, kterej song je nej *3*
-
-
Brnooo !
Byl ste někdo v Brně ? *14*
Koncík byl jako vždy super, ale přišlo mi to hrozně krátký, nevim no... *3* ale nelituju teda že sem tam jela xD Super to bylo =* !!! -
-
Re: Brnooo !
Taky mi to přišlo nějaký krátký, ale nelituju, že sem tam jela, bylo to super:) Škoda, že si dává tu pauzu.. -
-
On si dává pauzu, to jsem nevěděla.... *13*
-
-
Na koncertě v Brně sem byla se svou sedmyletou dcerou ktere se to moc libylo akorat co je škoda že se tam nemohlo fotit jinak to byl super zažitek a uš se těšime na dalši.Puvodně sem tam šla jenom jako doprovod,ale Angelo mě myle překvapil svym vystoupenim takže to bylo fakt super *4*. -
-
Re: Re: Brnooo !
ž se nemoho fotit a natáčet to některé návštěvníky absolutn ě nezajímalo a stejně pořizovali nelegální nahrávky. No k otmu se vyjadřovat nebudu. KAždopádně Angi byl hrozně milej, jak vždycky *1*
-
-
krátkej byl proto, že Angelo nevyprávěl všechny příběhy *9*
-
-
Kelly
Jéžiš já byl také na jejich koncertě jak harant v roce 99 či 2000 ve Vídni. To byl masakr ! :-))) pak jsem ovšem prozřel a od té doby jen Iron maiden no....