Přejít na výpis diskuzí

Angelo Kelly

OSOBNOST 31.12.2006 
79 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fanklub skupiny The Kelly Family

Fanklub skupiny The Kelly Family znovu v online *1* http://kellyfamily.the-talk.net
  • millagros115

Jsem správce

3patný příspěvky a urážky jsem promázla, kdyby byl nějakej problém, tam pište na maila, jinak sem budu chodit pravidelně, tak něco pište, ať mám co číst *4*
  • Angeee 4-ever !!!

Lidičky dete někdo na Angeeho do Brna ? *3* 3.10. (myslim) ???? =)
    • millagros115

Re: Angeee 4-ever !!!

Nop já jedu určitě, už mám i lístek.. *3* Jedeš taky?MM? ODkud, kdyžtak *1*
      • Re: Re: Angeee 4-ever !!!

Já už mám taky lístek xD
        Jedu z Prahy *1* Za Angeem bych jela až an kraj světa...
        Třeba se v Brně potkáme =)
  • vite...

kdyz byl angelo malej,tak ho vsichni meli za roztomiliho a poradnyho a tak...ale az vyrostl tak s nim vetsina lidi nesouhlasila a mozna do ted nesouhlasi mno...ale jinak celkem dost ujde a ma peknou hudbu *4*
    • millagros115

Re: vite...

v čem přesně myslíš, že by s ním někdo nemusel souhlasit? *4* teď trochu nevím, na co narážíš
      • Re: Re: vite...

nevim,ale kdyz se nekoho zeptam...co si o nem mysli,vsichni odpovi:sileny,fujbleble,apod. nevim proc. me se libi
        • millagros115

Re: Re: Re: vite...

Pro mně to je jako starší bráška. Nkdy s emi nelíbil fyzicky, na ty mám trochu jiný idoly *4* Ale je to velký sympaťák, člověk s obrovským srdcem.... a tím víc mi vadí, že se trápí, brouček můj malej
          • sanninka

Re: Re: Re: Re: vite...

Souhlas:) ale nechápu, proč myslíš, že se trápí?? vždyť naopak má skvělej rodinnej život a dobře rozjetou kariéru a přijde mi, že vypadá spokojeně..
  • millagros115

TAk.. včerejší koncík

Nevím jak vgy, ale já z něj mám takovej pocit nostalgie... takový ten juchavý pocit se jaksi neodstavil ani tam, ani po koncertě a pochybuju, že se ještě dostaví.. KOncíjk byl hrozně nostalgickej. Samozřejmě Did you feed the Swan, jako super, ale nějak jsem tam postrádala songiny, vyloženě "pařící".
    Co se autogramiády týká, byl tam hrozně smutný. MIlý jako vždycky, ale strašně smutný. *9* Já nevím, mám z toho divný pocit. *9*
    • Re: TAk.. včerejší koncík

Máš pravdu,koncert byl hrozně smutný a mě z toho bylo taky nějak smutno, tak nevím. Těšila sem se,že bude veselo a je mi z toho ouvej....
      • millagros115

Re: Re: TAk.. včerejší koncík

Mně je taky poněkud šoufl. Hrozně psychicky a fyzicky ještě hůř. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit