Přejít na výpis diskuzí

Angelo Kelly

OSOBNOST 31.12.2006 
79 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Angelo Kelly

Je proste jedinecnej.... *3* Takovej chlapa mit-stastna to Kira *4* trochu zavidim,ale jen trochu *5* Jak nekdo pojede na koncik dejte vedet,bude nas vic a ve vice se to lip tahne ale az ho uvidim tak uz neodjedu nazpet *15* *15* *15* Email:Alena.ederova@seznam.cz
    • Re: Angelo Kelly

To mi povídej, v dubnu jsem byla poprvé na koncertě a taky se nechtělo domů...... *14* *14*
  • Angelův koncert v Praze

Absolutně a totálně smekám před tímhle mladíkem. Na jeho koncert se mi teda 2x nechtělo..., se přiznám..., ale musím říct, že mě moc mile překvapil a po koncertě jsem si koupila CD. A navíc je strašně milej! Fakt klobouk dolů!
  • Oncík

Ahojky lidišky, kdo se chystáte na koncert do Plzně??? *3* *3*
  • Angelo

to já jsem ho žrala ještě v těch devadesátých letech 1996-97 to byl krásnej...
    • Re: Angelo

ale ted je taky kláááásnej *14*
      • Re: Re: Angelo

Samozřejmě, že je klááááásnej!!!!!!
  • je to fakt good zpevak

ten to zpevak se mi fakt moc libi ale hlavne cummim na jeho klipi,ale ne z toho duvodu ze je nejmladsi z rodiny kelliovich aleu mi opravdu zpivat cisi koupit jeho cd ale nemńi u nasv okresenikdek sehnani tak aspon koukam na jeden adrese tak zatim pa a smekam
  • red-dwarf04

<3 Angelo je nejlepší :))

Ahojky všem...Moc vám všem závidím, že jste měli tu čest být na jeho koncertu (koncertech :D)...prosím dejte mi vědět někdo jak bude další koncert...já bych chtěla moc jet ale nevím kam a nemám jet s kým (jsem z Liberce kdyby někdo chtěl :D)...Angela prostě miluju a chtěla bych mu popřát k dnešním narozeninám-škoda, že nevím jak :((...jinak všem přeji hezké svátky a šťastný nový rok :))
    • millagros115

Re: <3 Angelo je nejlepší :))

čauky, já jsem skoro sousedka, jsem z Jablonečák :-)))
      NA Anginových webovkách se ukázala zprávička, čekají čtvrtého potomka, takže s návratem na pódium to asi nebude tak žhavý :-(
    • sanninka

Re: <3 Angelo je nejlepší :))

Tobě taky:) Angelo si teď dává bohužel snad asi rok pauzu a chce se věnovat rodině, takže nějakej koncert bude asi až za dýl..
      • Re: Re: <3 Angelo je nejlepší :))

Jo jsou dvě věci který umí dobře: dělat děti a dělat dobou muziku (hrát na škopky)
        http://www.youtube.com/wa tch?v=beRZ_DEPA7M
  • ................

a kdy a kde přesně je prosím vás ten koncert v Plzni *7* *7* *8* *8*
    • Re: ................

11.4..takže doufám že dorazíš *1*
      • Re: Re: ................

JUj, to se mi pletou prsty....chjo....
    • Re: ................

Koncík je 1.4. 2008 v KD Šeříkovka.....
  • good píseň

jeho nej song je An Angel *14*
    • angelmina13

Re: good píseň

ty jedno praštěný morče nemislim to zle jo *3* jo ale písničku an angel je písen od kelly family i když je pravda že je tim pádem i jeho a on jí měl i ve svím albu ale je to jejich všech písnička
      *15* *3* *1* *1*
    • Re: good píseň

Tak morčátko, až přijede Agelo k nám(doufám, že v dubnu), tak si určitě nenech ujít jeho koncík. Pak se ti bude těžko rozhodovat, kterej song je nej *3*
  • Brnooo !

Byl ste někdo v Brně ? *14*
    Koncík byl jako vždy super, ale přišlo mi to hrozně krátký, nevim no... *3* ale nelituju teda že sem tam jela xD Super to bylo =* !!!
    • sanninka

Re: Brnooo !

Taky mi to přišlo nějaký krátký, ale nelituju, že sem tam jela, bylo to super:) Škoda, že si dává tu pauzu..
      • On si dává pauzu, to jsem nevěděla.... *13*
    • adaemus

Re: Brnooo !

Na koncertě v Brně sem byla se svou sedmyletou dcerou ktere se to moc libylo akorat co je škoda že se tam nemohlo fotit jinak to byl super zažitek a uš se těšime na dalši.Puvodně sem tam šla jenom jako doprovod,ale Angelo mě myle překvapil svym vystoupenim takže to bylo fakt super *4*.
      • millagros115

Re: Re: Brnooo !

ž se nemoho fotit a natáčet to některé návštěvníky absolutn ě nezajímalo a stejně pořizovali nelegální nahrávky. No k otmu se vyjadřovat nebudu. KAždopádně Angi byl hrozně milej, jak vždycky *1*
    • Re: Brnooo !

krátkej byl proto, že Angelo nevyprávěl všechny příběhy *9*
  • Kelly

Jéžiš já byl také na jejich koncertě jak harant v roce 99 či 2000 ve Vídni. To byl masakr ! :-))) pak jsem ovšem prozřel a od té doby jen Iron maiden no....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit