Přejít na výpis diskuzí

Anna Friel

OSOBNOST 31.12.2006 
150 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ANNA FRIEL JE PROSTĚ ÚŽASNÁ HEREČKA.

Kolik režisérů natáčelo film o čachtické paní? *1*
  • grace.candrix

ANNA FRIEL JE PROSTĚ ÚŽASNÁ HEREČKA.

Anna je strasne zvlastne krasna zena. roli cachticke pani se ujala naprosto dokonale... *3* nechapu proc takove role nedostava casteji je proste uzasna.. *14*
  • hamiltonka

Anna - Bathory

good film!!! ona ju ztvárnila naprosto dokonale! tu herečku žerůůů... hlavně mě dostalo to, že jejím partnerem je David Thewlis (Remus Lupin v HP):D... šok trochu for me:D,,, v poho jinak ale.. je mooc hezká a to jejich dítko:D... dokonalost:D... miluju tu rodinku celou:)
  • Re: Re: Re: otazka

Ale to bylo jediný a ještě to musela číst z papíru... *5*
  • nikolicek

forum

ahojky přidej te se na foru na seznamu název anna friel díyk *9*
  • nikolicek

Re: Re: otazka

to ano ael tu písen an konci zpívala ona *5*
  • Re: otazka

Je to dabovaný *3* Anna samozřejmě česky neumí *13*
  • otazka

Ja ji taky znám jen z filmu Bathory, a chtěla jsem se zeptat, ona umí česky nebo je to dabovany ?
  • :-)

znám jí jenom z filmu Bathory a v něm předvedla užasnej výkon strašně moc se mi tam líbila *14* klobouk dolu
  • Re: netřeba titulkovat

Ake s tímhle souhlasím, buď to měli udělat tak že byla hodná bez vtipů, nebo tak jak říká historie "krvelačá bestie" ale s vtipy
  • Prosta otazka

Můj názor, velice charismatická a krásná žena, jako herečka skvost, paní herečka, Báthory by byl špičkový film, kdyby ho nekazili čeští (ne)herci Vondráčková, Vašut and company*10* Takto je špičková jen Báthory- A.Friel*14* Nebýt jí, Báthory by byl nedívatelný film. Mimochodem Jakubiskův nápad fajn, bohužel promarněná příležitost *9*
  • Re: Re: Re: Prosta otazka

Anna by se asi divila jaké že to má inteligentní fanoušky, že Leonide *13* *15*
  • Re: Re: Prosta otazka

ses kreten je to dobra herecka *5* *5*
  • Interview

Dnes v priloze MF DNES vysel rozhovovor s Annou Friel.
  • netřeba titulkovat

jo a ve filmu mě spíše srali Mádl a Polívka, ...v docela dobré scény mi totálně narušila ty jejich fraškovité výstupy,....dobře, taky si ulevím - prostě hnus. Jenomže za to kluci prostě nemůžou,...Jakubisko chtěl zřejmě zabrousit do pohádky ( asi Anděl páně ?)
  • co máte?

nechápu, co se do ní někteří přítomní naváží - že je laciná, kráva,... apod.
    chtěla bych vidět ty vaše držky - obličeje (anebo ji znáte osobně ?)
    příjde mi úplně normální ,docela pěkná ( to záleží na vkusu -asi náročných - pánů), někdo ji hrát musel, leda že by oživili skutečnou čachtickou paní. *1*
  • nikolicek

sympatická

no příjde sympatická milá... *14* pěkná *4*
  • Lidi

jo, taky jsem byl pri nataceni Jurajovy Bathory *3* jen jako kompars jak jinak, ale i tak mi to stacilo, Jura holt daval dost do tela *1* Anicka davala do tela zase Hansovi v karavanu behem prestavek v nataceni *3* Jednu chvili jsem si myslel, ze se ten "povoz" rozsype jak byli divoky *8* *4* jinak doufam, ze to nebude nejakej dalsi Jakubiskovo propadak, mejte se *1*
  • FUCK

ANNA FRIEL STINKS LIKE SHIT !!!!
  • Re: Re: Masturbace u PC

panno! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit