Přejít na výpis diskuzí

Anna Friel

OSOBNOST 31.12.2006 
150 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • netřeba titulkovat

jo a ve filmu mě spíše srali Mádl a Polívka, ...v docela dobré scény mi totálně narušila ty jejich fraškovité výstupy,....dobře, taky si ulevím - prostě hnus. Jenomže za to kluci prostě nemůžou,...Jakubisko chtěl zřejmě zabrousit do pohádky ( asi Anděl páně ?)
    • Re: netřeba titulkovat

Ake s tímhle souhlasím, buď to měli udělat tak že byla hodná bez vtipů, nebo tak jak říká historie "krvelačá bestie" ale s vtipy
  • co máte?

nechápu, co se do ní někteří přítomní naváží - že je laciná, kráva,... apod.
    chtěla bych vidět ty vaše držky - obličeje (anebo ji znáte osobně ?)
    příjde mi úplně normální ,docela pěkná ( to záleží na vkusu -asi náročných - pánů), někdo ji hrát musel, leda že by oživili skutečnou čachtickou paní. *1*
  • nikolicek

sympatická

no příjde sympatická milá... *14* pěkná *4*
  • Lidi

jo, taky jsem byl pri nataceni Jurajovy Bathory *3* jen jako kompars jak jinak, ale i tak mi to stacilo, Jura holt daval dost do tela *1* Anicka davala do tela zase Hansovi v karavanu behem prestavek v nataceni *3* Jednu chvili jsem si myslel, ze se ten "povoz" rozsype jak byli divoky *8* *4* jinak doufam, ze to nebude nejakej dalsi Jakubiskovo propadak, mejte se *1*
    • Re: Lidi

"povoz" *7* hele to ale byla zpovědnice a při té scéně museli být divoký a ještě je za sebou tahali po podlaze toho kostela nebo chrámu či co to bylo *1*
  • FUCK

ANNA FRIEL STINKS LIKE SHIT !!!!
  • Masturbace u PC

aaaaaaaaaaaaaaaacccccccccchhhhhhhhh hhh aaaaaaaaaaaacccccccchhhhhhhhhhh sssttrrrikkkkejjjjj sstttrriikeejj uuuuuuuuuuuuuuuuuuucccccccchhhhhhhhh to je jizda ooooooooooooooocccccccchhhhhhhhhh ssssssssssttttttttttttttrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm
    • Re: Masturbace u PC

Blbečku !!!
      • Re: Re: Masturbace u PC

panno! *15*
  • .

Mě přijde taková normální..taková milá *4*
  • HANS MATHESON:)))

MILUJU HANSE MATHESONA!!!! *14* *14* *14*
    • Re: HANS MATHESON:)))

taky se mi líbí *14* viděla si už sherlocka?
  • Jakubisko a "jeho" herecky

Nemam nic proti "Fellinimu vychodni Evropy", ale nechapu, proc stale do svych filmu obsazuje jedny a tytez herecky (a herce). Navic jsem nabyl dojmu, ze pokud chce u nej herecka projit, musi velmi dobre zvladat postelove sceny a nestydet se ukazat v rouse Evine.
    • Re: Jakubisko a

ukazovat se v rouše evině a ukazovat se na adama je bohužel pro dnešní herce zcela nezbytná součást jejich profese *3* oni s tím nic nemůžou dělat když si to tak přeje rejža.. *5*
  • Prosta otazka

Co na tyhle koze Jakubisko videl, ze ji obsadil do role cachticke pani?
    • Re: Prosta otazka

Je to krava ktera vsechny pri nataceni jenom srala!!! *5* To Bolek je v poho, Madl je dite...
      • Re: Re: Prosta otazka

ses kreten je to dobra herecka *5* *5*
        • Re: Re: Re: Prosta otazka

Anna by se asi divila jaké že to má inteligentní fanoušky, že Leonide *13* *15*
          • Prosta otazka

Můj názor, velice charismatická a krásná žena, jako herečka skvost, paní herečka, Báthory by byl špičkový film, kdyby ho nekazili čeští (ne)herci Vondráčková, Vašut and company*10* Takto je špičková jen Báthory- A.Friel*14* Nebýt jí, Báthory by byl nedívatelný film. Mimochodem Jakubiskův nápad fajn, bohužel promarněná příležitost *9*

nej byla anna a hans *14*

Je zivocisna - a takove on presne hleda. Se slusnackou s pasem cudnosti by ty jeho sexscenky nenatocil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit