Přejít na výpis diskuzí

Anna-Marie Valentová

OSOBNOST 6.1.2008 
155 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: To je žert?

Jo,jo...
  • Re: Re: Re: Re: To je žert?

No co už aj také děti se rodí

*9*
  • Re: Re: Re: To je žert?

Máš úplnou pravdu!!!! *3*
  • Re: Re: To je žert?

Hele Nikol nebudeme se tady vadit o něčem co někderí tady nikdy nepochopí!!! *13* oni to nikdy nepochopí protože jsou slepí žárlivostou....
  • Re: To je žert?

Hele ty si ta herečka Veronika Nová????????

Hele seš ty normální?!?!?!?!?!Dokázala toho hodně a ty si ve srovnání s ní,úplná nula!!!!!!!!!!!!!Nebo chceš říct že si lepší?!?!?!Anička má úžasný talent který určo zdědila po jejím bráchovi-Matyášovi(ten je pro mě nej herec na světě)!!!!!!Ona totiž není žádný velký HO***5* rozumíš?!?!?!Jestli je ona velký HO***5* tak co si potom ty co??!?!?!?!?!?!?! *16* Takže ji přestaň nadávat a řekni,co si dokázala ty,narozdíl od ní no?!?!?!?! *16* *16* *16* Takže bych ti radila,aby ses jí omluvila,rozumíš?!?!?! *14*
  • Anička

Ahooooooj Aničko!!!!!!Hele jestli si tohle někdy přečteš(až budeš umět číst),tak mi PROSÍM NAPIŠ na mail!!!A pozdravuj tvého bratra Matyáše a PROSÍM vyřiď mu,aby mi taky zase napsal jo??(On můj mail zná)Točíš něco kromě Ulice????Souhlasím s Vanesou,máš opravdu krásný vlasy!!!!Až vyrosteš,bude z tebe vážně krásná žena *1* Tak ahoj a někdy mi prosím třeba napiš!!!!A pozdravuj Matyáše a rodiče!!!!!!!!

Nikola

PS:Mů j mail:machanovanikola@seznam.cz Tak ahoj a někdy se ozvi!!Měj se super!! *3* *1* *4* *4* *3*
  • Anna-Marie

Chceme víc fotek!!! *3*

No o mnoho víc něž ty....na to že má jenom 6 let je moc šikovná a dokázala svůj talent ukázat aj na veřejností a před kamerami.... nemyslíš????a kdyby si byla kusa realní jak ti nemůže být tak malá holčička nesympatická???
  • To je žert?

Co dělá tohle malý nesympatický stvoření na osobnostech *8* Zajímalo by mě, co dokázala.. Stručně - velké HO*** *5*
  • Re: Re: nej vlasy....

Jo díky ale je to pravda má jich nádhernýýý na to že je ještě takhle malá.... *3*
  • Re: nej vlasy....

Ty brďo! Tak já jí to vyřídím. *1* *3* Matyáš
  • Re: Lukáš

Ona ještě neumí psát. Teprve půjde do první třídy *3* . Matyáš
  • nej vlasy....

ty vole Aničko mááááš úúúžasny vlasy na ty 6 fotce ....ja sem se zamilovala do tvých vlasů *14* *14* mít takhle to krásny vlasy tak to je....number 1!!!
  • Lukáš

čau tvuj bracha je matyaš valenta prosím tě museš my napcat na imejl lukas.les@seznam.cz tak mi napíš Lukáš Les

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit