-
Byl to opravdu moc krásnej a povedenej film, alespoň některým lidem ukázal,že všechno může být úplně jinak než se zdá. Díky za nějopravdu už dlouho jsem neviděla tak pěknej filmeček. *3*
-
V životopisu toho chybí hrozně moc.
Jak se mohla narodit jako Anna Nicole Smith, co je to za blbost? :D:D Kdyby něco tak se narodila jako Vickie Lynn Hogan ;DD -
petr ( 25 let)
co furt máte všichni s tou chybou nerad abych vám dal po hubě všem co jí takhle říkáte,protože je to kočka a má velký kozy *10* *16* *5* -
-
Re: petr ( 25 let)
ma krasne velke prsa nepochopim jakoty že všichni omg krituzuje žeju chce zabyd ale už těžko verunka zastanky tebe a velkych jako ja mam sexyprsou any nicole smith *3* *8* *14* -
-
Re: Re: petr ( 25 let)
18 chyb. Taky dobrý *15* -
-
Tome
starej se osebe Tome
taky tam mate chyby sluvek amně poučujete
§ vždyt ta,D.. ju uraži. Annu Nicole Smith
---------♥♥♥☺☺☺
-
-
-
ma krasne velke prsa nepochopim jakoty že všichni omg krituzuje žeju chce zabyd ale už těžko verunka zastanky tebe a velkych jako ja mam sexyprsou any nicole smith *3* *8* -
jo jaci protože ma krasne mlade prsa male a sexy jako ona ale přirozene a žadnou nemam jsem bez chybna
sluničko RE:(29 LET viška 173 ja) *13* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *9* *9* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Re: petr ( 25 let)
ja jsem též osobnost s velkym o a take svejma prsama nikoho neocuzuji ale vi jen ju kritizuje te tak čau *4* *5* *9* *3* *3* *9* *9* *9*
-
-
-
ggg
jakto ze umrel ten jeji syn? Na co umrel? -
-
drogy + antidepresiva, zabít se nejspíš nechtěl, ale kombinace byla smrtelná :-(
-
-
Ona zomrela na moje narodeniy :O o.O
-
Jak na to tak koukám, tak sum 41 maj pravdu v tý písničce co o ní složili. A.N.I.C.