-
není hezka je oskliva *13*
-
Kočka!
-
je super a navíc má narozeniny ve stejný den jako já *1*
-
Viděl jsem vaši Krasavici Interkontinentální-skvěle jsem se bavil.
Jste bezva holka,jen tak dál :)) -
Co to tady píšeš Laděno ! Závidíš?
Nechte Aničku a Míšu napokoji. -
Pro Michala jste už stará !?!
-
Zdravím Aničko,po delší době jsem viděla na netu Váše úžasné taneční vystoupení s Míšou ve stardance.
Jste nádherní-jen tiše závidím. Moc bych Vám přála aby jste spolu měli mimčo. -
Napsal jste to přesně Romane každý prostě nemůže být dokonalý, ale Anička je skvělá a doufám že jim to spolu s Michalem Kurtišem vydrží dlouho, protože jim to spolu ohromně sluší a je jen škoda, že už nemůže být ve Stardance, protože to co tam předvedla tak to nemělo chybu a jen nechápu proč se každý zastával Kuchařové ale co ted´je to už jedno nic s tím nenaděláme hlavně že Anička vyhrýla, protože to bylo opravdu opravdu zasoužené vítězství gratuluji!! *14* *3*
-
,,,,,,,O heppy day vše nej hodně zdravi štěsti lasky uspěhu herecke branži. vaše faninka *14* *14* *14* *14* *14*
-
S Cyranem z Bergerak mohu jen říct, že "velký nos velkého ducha značí", Anna je stejně krásná a neskutečně charismatická dáma. Nemusí každá žena vyadat jako Barbie, navíc celá přešitá a každou chvilku pod skalpelem, že jo. *4*
-
Ani, jste skvělá, moc a moc sympatická a neskutečně příjemná, moc Vám fandím a říkám si, že by muselo být bezva jít s Vámi na kafe nebo na vínko a jen tak pokecat. Určitě bychom měly o čem. *4* Zdravím z Českých Budějovic a přeji Vám spoustu krásných rolí, štěstí a pohody a samé fajn lidi. *4* Jana Petra
-
mam narozky ve stejny den *4*
-
A Ty se také koukej zdokonalit v pravopisu (abyste).
-
Text Vašeho příspěvkuSympatická baba ...
-
Ty bulváry mě štvou!!!!!!
A Anička byla sup sup sup super!!! :-D♡♥
Gratuluji. -
Ať růže na cestu sypou se Ti, ať každé přání splní se Ti, ať Tvé srdce má lásku. To Ti přeji k Tvému dnešnímu svátku. Pepíno. *3*
-
Aničko jste skvělá,buďte stále svá.To , že nejste v muzikálu Adam a Eva Vás nemusí mrzet.Ten muzikál je totální propadák.Sám jsem z něj utekl o přestávce,na to se prostě nedalo dívat,natož to poslouchat.
Přeji Vám hodně stěstí a zdraví,herecké úspěchy a spokojený soukromý život.
Váš fanoušek
Ivan *3* -
všechno nej STARDANCE *4*
-
Byla jste moc sikovna,ti co o vás pisou takove veci ze mate velky nos to vubec neni pravda každý je jaký je nikoho nemuzete otsuzovat za to jaky je PS-moc vam drzim palce *3*
-
Milá Aničko,všechno nejlepší k vašim dnešním narozeninám :)
Lucka