Přejít na výpis diskuzí

Anna Polívková

OSOBNOST 31.12.2006 
56 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nika1991
    mam slovenskou školu *14* *14* *14* *14* *14*
  • nika1991
    to je je ji věc Anjem je sympatická Anna Polivková mam ji rada mocccc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ...co kdyby jste se napred naucil/a pravopis nez zacnete psat???
  • Ani,pokud tohle čtete,tak bych vám chtěla říct,že jsem vám ve stardance držela palce s celou mojí rodinou a držím palce i v dalších soutěžích,filmech,seriálech a i v životě.
    *3* *15*

Katka 10 let
  • Vážený neznámý, je vidět že váš příspěvek je psaný ve vzteku a jeho cílem je jen ublížit. To, co jste napsal o nosu snad nepotřebuje komentář
    a co se týče tance, kdybyste uměl asponˇ desetinu toho, co umí Anička, psal byste o ní úplně jinak, je vidět, že nemáte představu co je to za dřinu než se něco naučíte tak, aby to bylo ke koukání.
    PS: kde je ta Horní Dolní, rád bych si tam šel zatancovat?
    Roman
  • Někdo by měl jít na hodiny češtiny. Vidět se píše s "i"
  • Nez tancovat tak by jste mela jit na plastiku nosu,uplne jste tuto soutěž degradovala!!!!Bylo to jako v Horni Dolni,nemate zadnou cest,je vydet,ze jste jako ostatní protekcni decka!! *16*
  • Aničko , celou dobu jsme vám drželi pěsti a přáli si Vaše vítězství .
    Stalo se !! Byla jste úžasná , krásná , přirozená a Váš tanec prostě
    nádhera . Dnešní finále nemělo chybu . Moc Vám to přejeme a do další
    Vaší práce přejeme mnoho úspěchů . Krásné Vánoce přeje Marie
  • Dobrý den Aničko jste skvělá jak ve stardance,tak všude!!!!! *4*
  • Je uzasna

Titulok plati. Je prijemna a uzasne mila.
    *14*
  • No jo :)

Jen škoda, že už má dost vysoké ego, je na první pohled sympatická :)
  • Narozeniny

Milá Anničko
    Přání k Tvým narozeninám,přání hodně
    štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4*
  • bugysek

kamí

ahoj anička muj tata se z ná s tvym prej spolu chodily na pivo! *14*
  • Všechno nejlepší

Aničko k tvým 30 narozeninám přeji hodně štěstí přátel peněz a hlavně hodně zdraví
  • Vše nej

Milá Aničko vše nej nej ke krásným kulatým narozeninám, hodně zdraví štěstí a vše co si budete přát ať se Vám vyplní.Vaše fanynka *14* *14* *4*
  • petal76

Český lev

Právě jsem se dodívala na Českého lva a musím říct, že tam Anička byla skvělá i Bolek, na to, že nejsou moderátoři to zvládli oba perfektně a bylo příjemné se na ně dívat. Jste moc fajn a přeji Vám mnoho úspěchu a pracovních příležitostí. *3*
  • cobbra

Re: Re: Re: Pohoda

A v čem konkrétně je lepší?
  • polianah

Re: Re: Pohoda

daniela šinkorová je mnohem lepší, nemam nic proti,ale ta reklama na tu marmeládu nebyla nic moc *16*
  • polianah

Re: ok

milá Aničko,jě se jmenuji Hana Polívková a moc se mi líbíte jak hrajete. V ordinaci to bylo pěkný, škoda že už tam nehrajete. *14* *15* *1* *5* *4*
  • Re: Krasavica:)

Nesaha! Ta je moje! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit