Přejít na výpis diskuzí

AnnaSophia Robb

OSOBNOST 19.3.2007 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narozky

Také ti přeji všechno nejlepší k narozeninám *14*
    nejlepší a nejhezčí herečka pro mě
  • hougerka.edward

Happpy B-day

Všechno nejlepší k 16-tinám.Ať natočíš spoustu sqělých filmů jako je MOst do země Terabithia x) užij si narozky *14* *14*
  • wendy92

Narozeniny

Přeji všechno nejlepší *3* *4*
  • vasok

už zítra

super, zítra máme oba narozky *5*
  • Oživení

Nazdar lidi už poměrně dlouhou dobu je to tu zabité pojďmě zkusit najít nějakou diskuzi která by to tu opět rozvířila a oživila už by bylo na čase!!! jakékoliv nápady jsou vítány zatim
  • utek do hory carodejnic

ja jsem ji neznala do dneska.dneska jsem se divala na utek do hory carodejnic a byla tam dobra a tak jsem si zjistila jeji jmeno a sla jsem na osobnosti a ted jsem zjistila ze jsem se narodila ve stejnej den jako ona *4* *4* ale ona je v 1993 a ja jsem v 1995
    • wendy92

Re: utek do hory carodejnic

super náhoda *4*
      • Re: Re: utek do hory carodejnic

jééé ahooooooooooooooooj *4*
        • wendy92

Re: Re: Re: utek do hory carodejnic

*1* *1* *1* Čáou *3*
  • wendy92

Bože!

to je fakt vtipný, dávat tam k 15tileté holce výšku když může ještě vyrůst..ti organizátoři f akt nemají rozum, kdyby tadši opravovali ty chyby co tady maj a upravovali filmy kde jim toho hafo chybí...
  • quickly

Sháním pls spěchá to!

Ahoj..Nevíte kde by se dalo sehnat karaoke Anniné písničky Keep your mind wide open?Kdyby ho někdo sehnal tak mi pls napiště na mail aaa.ajka@seznam.cz a pošlete mi adresu nebo písničku.Děkuju vám
    • sandra27

Re: Sháním pls spěchá to!

tady to máš:http://www.karaoketexty.cz/te xty-pisni/robb-annasophia/keep-your -mind-wide-open-65444
      • quickly

Re: Re: Sháním pls spěchá to!

Ano, Ale karaoke je, že tam AnnaSophia nezpívá..a tady zpívá *8*
        • quickly

Re: Re: Re: Sháním pls spěchá to!

jéé promiň už sem to našla:)
  • Film

hele me se libi jak maj ten film útěk do hory čarodějnic to je super tak se mi libi ten kluk je uzasnej roztomilej a na tom filmu je super jak tam vylezl s toh auta jak no normalne se jao znecviditelnil nevim co to bylo a le to je super ahoj
    • sandra27

Re: Film

kdyby něco jmenuje se Alexander Ludwig,to je ten co ho mám na avataru
  • Svátek

Všechno nejlepší k dnešnímu svátku *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit