-
Narozky
Také ti přeji všechno nejlepší k narozeninám *14*
nejlepší a nejhezčí herečka pro mě -
Happpy B-day
Všechno nejlepší k 16-tinám.Ať natočíš spoustu sqělých filmů jako je MOst do země Terabithia x) užij si narozky *14* *14* -
Narozeniny
Přeji všechno nejlepší *3* *4* -
už zítra
super, zítra máme oba narozky *5* -
Oživení
Nazdar lidi už poměrně dlouhou dobu je to tu zabité pojďmě zkusit najít nějakou diskuzi která by to tu opět rozvířila a oživila už by bylo na čase!!! jakékoliv nápady jsou vítány zatim -
utek do hory carodejnic
ja jsem ji neznala do dneska.dneska jsem se divala na utek do hory carodejnic a byla tam dobra a tak jsem si zjistila jeji jmeno a sla jsem na osobnosti a ted jsem zjistila ze jsem se narodila ve stejnej den jako ona *4* *4* ale ona je v 1993 a ja jsem v 1995 -
-
Re: utek do hory carodejnic
super náhoda *4* -
-
Re: Re: utek do hory carodejnic
jééé ahooooooooooooooooj *4* -
-
Re: Re: Re: utek do hory carodejnic
*1* *1* *1* Čáou *3*
-
-
-
-
Bože!
to je fakt vtipný, dávat tam k 15tileté holce výšku když může ještě vyrůst..ti organizátoři f akt nemají rozum, kdyby tadši opravovali ty chyby co tady maj a upravovali filmy kde jim toho hafo chybí... -
Sháním pls spěchá to!
Ahoj..Nevíte kde by se dalo sehnat karaoke Anniné písničky Keep your mind wide open?Kdyby ho někdo sehnal tak mi pls napiště na mail aaa.ajka@seznam.cz a pošlete mi adresu nebo písničku.Děkuju vám -
-
Re: Sháním pls spěchá to!
tady to máš:http://www.karaoketexty.cz/te xty-pisni/robb-annasophia/keep-your -mind-wide-open-65444 -
-
Re: Re: Sháním pls spěchá to!
Ano, Ale karaoke je, že tam AnnaSophia nezpívá..a tady zpívá *8* -
-
Re: Re: Re: Sháním pls spěchá to!
jéé promiň už sem to našla:)
-
-
-
-
Film
hele me se libi jak maj ten film útěk do hory čarodějnic to je super tak se mi libi ten kluk je uzasnej roztomilej a na tom filmu je super jak tam vylezl s toh auta jak no normalne se jao znecviditelnil nevim co to bylo a le to je super ahoj -
-
Re: Film
kdyby něco jmenuje se Alexander Ludwig,to je ten co ho mám na avataru
-
-
Svátek
Všechno nejlepší k dnešnímu svátku *14*