Přejít na výpis diskuzí

AnnaSophia Robb

OSOBNOST 19.3.2007 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AnnaSophia Robb

Abych byl přesnější číslo k ní domu no a potom taky fax
  • AnnaSophia Robb

No číslo sice mám ale mobil mi nefunguje no a kdo mi něvěří tomu dám odkaz na tu stránku kde jsem ho našel a anglicky celkem umím *5*
  • kaja01

Re: AnnaSophia Robb

A proc to icq chceš to umíš tak dobře anglicky??? *1*
  • kaja01

Re: AnnaSophia Robb

tak proč ti ho nenepíše když máš její tel. číslo?????? *13* *13*
  • Re: AnnaSophia Robb

Ty máš její číslo na mobil jo tak to bych chtěl vidět kdebys ho asi sehnal *15* *15*
  • AnnaSophia Robb

čus má tu někdo icq na Annu??? jestli jo tak mi ho prosím napiště na email pepos12@seznam.cz a já vám za to dám její číslo na mobil díky *3*
  • ja

byla na doodletoo.com jestli znate
  • Re: haha

pošleš pls na Annu S icq nebo email?napiš icq:453005257
  • dan

daš taky pls to icq na ni ja jin potrebuju dat pisnicku posli mi ho prosim na icq:453005257 *4*
  • stach

ach jo

to je blbý že nebydlí v česku, ale to by se naší party asi nezbavila.... :-)
  • stach

Holky

Ja fakt newim, proč takhle pěkný holky se roděj jen v Americe, tohle je jeden z příkladů *7* *7* *7*
  • stach

Re: co byste chteli

tak to ses fakt hustej tipek, kdes byl in america,????
  • co byste chteli

tyjo co byste chteli aby vam ANNA dala icq by byla blazen vyte kolik lidi by ji psalo za den si zani jedte do ameriky ja ji videl jen jednou a to jen koutkem oka protoze o 2 sekundy pak sem dostal facku od negra *9*
  • stach

změna

Ty jo, to snad ani není možný jak se od toho natáčení Terabithie z´měnila, sem se mrknul na její web,teda nemrknul sem tam od rána do večera, a ta změna je velkě( ale krása jí nezmizela) *4* *14*
  • stach

Re: Love you

ČAU , SOUHLASIM S TEBOU, JÁ BYCH TO TAKY UDĚLAL..... *14* *14* *14*
  • stach

Anglie

Ty jo, tady nějakej dobrák od kosti píše že bybička Anny Sophie je z Anglie, jeko je to možný ale to že AnnaS bydlí v U.S.A. v Coloradu, to ho asi nenapadlo :-) *1*
  • Re: Re: Re: haha

Kdyby's mi to ICQ moh poslat tak bych byl vděčnej... ale stejně si myslím že by svoje ICQ nebo Email jen tak nedala na veřejnost:D
  • kaja01

kaja01

please pošlete mi někdo e-mail nebo icq na Annu sophii Robb.Budu vám mo vděčný-na vodak.k@seznam.cz-nebo-476813696 *14* *14*
    Please pošlete mě někdo ICQ Anny Sophie na icq 478113343, díkes fak plosím.... *14* *14* *14*
  • Re: PaTka

ja ma patriku proc ho potrebujes?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit