-
ziv-otopis
este hrala v devil wears prada....zivotopis hodne malo podrobny *3* -
anne hathaway
anne to je skvělá herečka mám jí ráda *14* *14* a je booožííí *4* *4* -
NEJLEPŠÍ HEREČKA
ANNE JE SKVĚLÁ HEREČKA! JE STRAŠNĚ SEXY. MYSLÍM, ŽE BY MĚLA DĚLAT MODELKU, MÁ NÁDHERNÉ VLASY A SKVĚLOU POSTAVU. ROLE PRINCEZNY MIY JI DOKONALE SEDLA, HLAVNĚ SE MI LÍBILA SCÉNA, KDYŽ JI PŘEDĚLÁVALI. A JAK NASCHVÁL DĚLALA, ŽE JE NEMEHLO, PROSTĚ ÚŽASNÉ! I KDYŽ ASI TO K NÍ NEDOJDE, ALE CHTĚLA BYCH JI VZKÁZAT: JSI NEJLEPŠÍ HEREČKA! -
29.12.2008
anne mám moc ráda a hlavně její filmi. -
-
Re: 29.12.2008
Ahojik lidicky tudle herecku zboznuje vyzaruje sni nebeska krasa,ma neco do sebe ne ze vynikajici herecka,ohrome ji to slusi ma neco ma uzasne charisma dobra obdivujiji,drzim ji palce at ji vydrzi filmova kariera co nejvic *14* *14* *8* *8*
-
-
chybí už jen křídla
Krásná může být kdejaká potvora, ale Anne je ta nejpůvabnější žena, jakou jsem kdy spatřil. Člověk by řekl, že v sobě má něco z anděla. -
:-)
Hele já vážně nejsem na holky, ale tady fakt musim zařvat: VIDĚLI JSTE NĚKDY HEZČÍ BABU???? Uplně nejkrásnější byla v Ďábel nosí Pradu. *5* -
Anne je úžasná
Anne je jedinečná, opravdu. Hraje v úžasných filmech jako je třeba Zakletá Ella nebo Deník princezny 1 i 2. Hráje skvěle a dobře vypadá. *4* *1* *3* -
je jedinečná
Je to moc dobrá herečka.Já jí hrozně
obdivuju.Její filmy mám moc ráda. *3* *3* *3* -
Narozky!
všechno nej nej nej Anne k narozkám!!! *3* *4* *4* -
Anne
Měla by dělat spíše modelku, než herečku. Ale tím nechci říct, že jí hraní nejde.Ve "Vášeň a cit" byla skvělá.Je přirozeně krásná. Nějaká Angelina Jolie se jí vůbec nevyrovná.