-
hahahha
:D -
Alenka
Anne si zahrála v novém filmu Tima Burtona "Alenka v říši divů"(Alice in wonderland), kde si zahrála roli bílé královny.
Jinak patří Anne mezi mé nejoblíbenější herečky =D . -
Moje stránka
Jestli máte rádi Anne tak se určitě koukněte tady http://annehathaway-world.blog.cz/ najdete tam spoustu info,fotek atd o Anne:)) -
anne
Já jí znám z Deník Princezny jedničky a dvojky a Zakletá Ella, víc jsem jestě neviděla. Ale je to dobrá herečka.a je hezká ! :) -
Re: 29.12.2008
Ahojik lidicky tudle herecku zboznuje vyzaruje sni nebeska krasa,ma neco do sebe ne ze vynikajici herecka,ohrome ji to slusi ma neco ma uzasne charisma dobra obdivujiji,drzim ji palce at ji vydrzi filmova kariera co nejvic *14* *14* *8* *8* -
Jane
Jane Austen byla její nejlepší role, i když v Deníku princezny byla taky dobrá. Celkově je to skvělá herčka, ale jako Jane Austenová mě prostě dostala. Přála bych jí víc takových rolí. -
Re: ...
Souhlas. Všechno nejlepší! *14* -
...
Úplně nádherná a skvělá herečka! Všechno nej a ať natočíš další skvělý filmy! *4* -
nej
vse nej nej nej nej -
všechno nejlepší anne
všn! *1* -
Happy B-Day
vše neej k nározkám!! *3* -
Anne je nej
Já ji nejvíc miluju jako komediální herečku. V Deníku princezny, Válka nevěst nebo Ďábel nosí bradu byla skvělá. Nedokážu si představit nikoho jiného v těchto rolích, co hrála. *15* *3* *14* -
annie
já ji mám hrozně moc moc moc ráda. Je skvělá herečka, dobře vypadá, umí zpívat ... Je dokonalá. *1* *14* *14* -
anne
má mocinky pěkný očíčka ty jí fakt závidim -
anne
anne je fakt skvělá ,škoda že jsem jí neviděla v dábel nosí Pradu(nevíte na jaký adrese bych si ten film mohla stáhnout,(stahování filmů mi nikdy moc nešlo)). *1* -
ANNE BEST
Anne je prostě nejsuprovější herečka.Hrozně se mi líbí v Zakletý Elle, to je prostě super film *14* -
--
Mě se Anne líbí nejvíc ve filmu Ďábel nosí Pradu--opravdu super film ve,kterém hraje s Meryl Streep..Anne je opravdu krásná to se nedá popřít!! *3* -
Anne je super
Ahoj je mi 10 let a hrozně se mi líbí Deník proncezny 1 a 2 i zakletá Ella.Hrozně ráda bych se s Anne potkala.Je to moje oblíbená herečka:-D. *4* -
=))
welmi dobra herecka...taka zlatucka=))patri k mojim najoblubenejsim.....je wazne skwela tak dufam ze bude este lepsia=) -
Anne
Anne je fakt hodně dobrá herečka. Mám hrozně ráda Deník princezny 1 i 2. V jedničce je dobrý jak vrazí nechtěně Joeovi do břicha loket, když se učí tancovat, ale samozřejmě tam je víc super momentů. Dvojka je snad ještě víc super. *14* *14*